Filter
Kurs
Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste skoler 29 Kurs i Turisme og serviceindustri 2019

Hvis du har en flair for organisasjon og kjærlighetsreise, kan du nyte et kurs i turisme og gjestfrihet. Å ta en klasse kan gi deg en kunnskapsbase som hjelper deg med å bestemme riktig vei for deg og å utmerke seg innen reiseliv og gjestfrihet.

Hva er et kurs i turisme og gjestfrihet? Denne klassen utruster deg med ledelse, markedsføring og operasjonelle ferdigheter som er nødvendige for å lykkes med å oppfylle en stilling innenfor reiselivsarenaene. Å være at begge bransjer trekker forskjellige aspekter fra flere andre felt, vil du delta i et tverrfaglig studium.

Med sin sterke allsidighet kan du få flere gunstige ferdigheter og relevant kunnskap gjennom et kurs i reise og gjestfrihet. Du kan søke om kunnskap og evner til ulike bransjer, spesielt innen reisen, gjestfriheten og kundeservice. Du får også sterk operativ ledelse kunnskap, som kan hjelpe deg i hvilket felt du forfølger.

Det er ingen satt pris for en turisme og gjestfrihet kurs; Prisen varierer avhengig av noen få forskjellige faktorer. Din geografiske plassering, den bestemte institusjonen du velger, og om du studerer på campus eller ikke, er alle faktorer som kan påvirke kursen på kurset.

Mulighetene er nesten ubegrensede med en kursstudie i turisme og gjestfrihet. Noen studenter forfølger selvfølgelig karrierer med reisebyråer, mens andre har en tendens til å utmerke seg i lederstillinger innen mat og gjestfrihet. Med sine nære bånd til kundeservice, markedsføring og salg, finner noen enkeltpersoner seg i velstående karrierer i markedsførings- og salgsstillinger for hytter, klubber, restauranter, kasinoer og andre store arenaer.

Med muligheten for muligheter som åpnes gjennom et kurs i turisme og gjestfrihet, er det definitivt en beslutning verdt å vurdere. Du kan finne noen gode muligheter for kursstudie. For å få mer informasjon og å søke om kurs, søk etter programmet nedenfor og ta kontakt med opptakskontoret til den ønskede skolen direkte ved å fylle ut hovedskjemaet.

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

29 Resultater i Turisme og serviceindustri

Glion Institute of Higher Education

Glion Summer Experience tilbyr førsteklasses introduksjon til verden av luksuriøs gjestfrihet. ... [+]

Kurs i Turisme og serviceindustri.

Glion Summer Experience tilbyr førsteklasses introduksjon til verden av luksuriøs gjestfrihet og en smak av bachelorstudiet med valg av tre feriebaner.

Lær hva som trengs for å styre en internasjonal virksomhet gjennom workshops og ekskursjoner til verdensberømte gjestfrihetsselskaper, inkludert et besøk til et luksushotell og en tur til en fremste sportsarena.

Du kommer til fødselen av gjestfrihet - Sveits. Her vil du lære praktisk gjestfrihet i kjøkken, service og rom divisjon, besøke lokale attraksjoner, og se førstehånds hvordan sveitsisk sjokolade er laget.

Hvis du ønsker å fordype deg i gjestfrihet fra to kulturelle perspektiver, kan du velge å fullføre både uken i Sveits og Storbritannia for en to-ukers kurs ..... [-]

Sveits Montreux
Juli 2019
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 uker
Campus
Les mer på norsk
Glion Institute of Higher Education London

Våre Summer Experience kurs er designet for å introdusere deg til essensen av gjestfrihet. ... [+]

Glion Summer Experience tilbyr førsteklasses introduksjon til verden av luksuriøs gjestfrihet og en smak av bachelorstudiet med valg av tre feriebaner.

London - en ukes kurs. Lær hva som trengs for å styre en internasjonal virksomhet gjennom workshops og ekskursjoner til verdensberømte gjestfrihetsselskaper, inkludert et besøk til et luksushotell og en tur til en fremste sportsarena.

Glion - en ukes kurs. Du kommer til fødselen av gjestfrihet - Sveits. Her vil du lære praktisk gjestfrihet i kjøkken, service og rom divisjon, besøke lokale attraksjoner, og se førstehånds hvordan sveitsisk sjokolade er laget.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Juli 2019
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 uker
Campus
Les mer på norsk
Les Roches International School of Hotel Management - Marbella, Spain

Et semester i utlandet er mer enn et akademisk eventyr, det er en opplevelse som kan berike livet ditt og forandre karriereveien. Mange studenter, spesielt fra Canada og ... [+]

Kurs i Turisme og serviceindustri. [-]
Spania Marbella
September 2019
Heltid studier
20 uker
Campus
Les mer på norsk
Culinary Tech Center

Gjestfrihetsbransjen omfatter hoteller, feriesteder, restauranter, cruise, konferansesentre, fornøyelsesparker, private klubber og mange andre bedrifter innen reiselivsbr ... [+]

Oversikt

Gjestfrihetsbransjen omfatter hoteller, feriesteder, restauranter, cruise, konferansesentre, fornøyelsesparker, private klubber og mange andre bedrifter innen reiselivsbransjen. I dette 600-timers programmet lærer du viktige ferdigheter, for eksempel kontortjenester, rengjøring av lokaler og fasiliteter, samt mat og drikke. La oss komme i gang!

Hvor mye koster dette programmet meg?Undervisning og avgifter: $ 11.960Bøker og rekvisita: $ 535På campus-rommet

* Beløpene som vises ovenfor inkluderer kostnader for hele programmet, forutsatt normal tid til ferdigstillelse. Merk at denne informasjonen kan endres.

Hvilke finansieringsmuligheter er tilgjengelige for å hjelpe meg å betale for dette programmet?... [-]
USA New York White Plains
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
6 - 9 måneder
Campus
Les mer på norsk
Les Roches Jin Jiang International Hotel Management College

Bygg din tillit til engelsk på Les Roches! Våre studenter utvikler høy grad av flyt i både forretnings- og informell engelsk i løpet av studiet. ... [+]

PROGRAMVERSIKT Vårt forberedende program for gjestfrihet forbereder deg til å oppfylle engelskspråklige krav til inngang i ditt bachelor- eller doktorgradsprogram på Les Roches Jin Jiang. Programmet vil plassere deg på et passende programnivå i henhold til ditt eksisterende engelsknivå, og den totale programvarigheten vil avhenge av engelsk nivå. Kursene fokuserer på intensiv engelsk læring i små grupper, og viktige aspekter av gjestfrihet engelsk er introdusert.

Hospitality Preparatory Program (HPP) tar også sikte på å introdusere studenter til gjestfrihet, og øke sin kulturelle bevissthet som forberedelse til videre studier på Les Roches Jin Jiang når de blir med i hovedprogrammet.... [-]

Kina Shanghai
September 2019
Engelsk
Heltid studier
9 - 27 uker
Campus
Les mer på norsk
European School of Economics

Det profesjonelle programmet i gjestfrihet og turisme ledelse på European School of Economics gir et sterkt fundament i kunnskap og verktøy i virksomheten og ledelsen som ... [+]

Det profesjonelle programmet i gjestfrihet og turisme ledelse på European School of Economics gir et sterkt fundament i kunnskap og verktøy i virksomheten og ledelsen som er nødvendig for å utmerke seg i dette førsteklasses vekstområdet. Deltakerne vil undersøke de økonomiske konsekvensene av turisme og gjestfrihet i en rekke internasjonale sammenhenger, og vurdere utviklingen av sosiale, kulturelle, økonomiske og politiske faktorer som påvirker næringen.

Dette programmet vil i dybden undersøke rollen som kundeservice, personaladministrasjon, gjestfrihetsstyring og internasjonal markedsføring og turisme. Deltakerne vil kunne analysere og evaluere de retningslinjer og prinsipper som best fremmer en kundefokusert kultur og lær hvordan man vellykket styrer et lag for å oppnå dette målet. Deltakerne vil også utvikle ferdighetene som vil gjøre dem i stand til å forutsi potensielle trender og fallgruver i bransjen og designe og utvikle effektive strategier for å tilpasse sine markedsføringsstrategier tilsvarende.... [-]

Italia Rome Spania Madrid Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Milan Florence  + 4 Mer
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 måneder
Campus
Les mer på norsk
Kasa High School

Kasa High School er vår videregående videregående skole etablert i 1961. Vi aksepterer utenlandske elever fra 16 år til 20 år som har fullført 10. klasse, videregående sk ... [+]

Kurs i Turisme og serviceindustri. Hotel Management and Catering Supervision

(for elevene)

Utenlandske elever fra 17 og en halv til 21 år vil bli akseptert i løpet av Hotel Management and Catering Supervision. Det er en utmerket mulighet for søkere som ønsker å fortsette sine studier i gjestfrihetsfeltet og senere utvikle en karriere i gjestfrihetsbransjen.

Kasa High School er en privat utdanningsinstitusjon på Kypros med lisens for videregående opplæring.

Skoleleverandører tildeles et skolefaglig sertifikat, og de kan registrere seg i enhver høyskole eller universitet for videre studier.

Opptaket er åpent hvert januar, juni og oktober.... [-]

Kypros Nicosia
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
MISS - Marbella International Spanish School

Dette kurset er rettet mot gründere, arbeidstakere i gjestfrihetsbransjen, turisme, catering og enhver som søker arbeid i gjestfrihetsbransjen som har til hensikt å skaff ... [+]

Engelsk kurs for turisme Catering og gjestfrihet

Kurset er 40 timer og er delt inn i 4 timer i uken over 2 dager.

Mottakere: Dette kurset er rettet mot gründere, arbeidstakere i gjestfrihetsbransjen, turisme, catering og enhver som søker arbeid i gjestfrihetsbransjen som har til hensikt å skaffe seg den nødvendige kunnskapen for engelsk ferdighet.

Kursbeskrivelse og prisVarighet

Trener: Sofía Montes López-Menchero

Studier og opplæring: Diplom i næringsliv og turistaktiviteter

Erfaring: Lærer spesialisert på hoteller, turisme og restaurering. Med mer enn 20 års erfaring i hotellbransjen og erfaring i store hotellkjeder i utlandet.

Engelsk og spansk lærer på MISS Språk Academy.Trener av engelsk og turisme seminarer.Trainer ved HEC Marbella for studenter av Diploma og BBA (Global Academic Partner of the American HotelInnholdet i vår kurs... [-]
Spania Marbella
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
40 timer
Campus
Les mer på norsk
University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL

Master i Hotel Management er ideell for begge karrierevekslere som ønsker å flytte inn i gjestfrihet, og for karriereklatrere som allerede er på banen og ønsker å spore k ... [+]

Nøkkelfakta

Foruten sin 60 studiepoeng gjestfrihet-business-orientert akademisk program, tilbyr den en unik profesjonell induksjonsmodul hvor studentene tilbringer en 4 ukers periode i et praktisk program på skolens hotell.

Med vår opplæring involverer vi elevene i å utøve både personlig, teknisk og profesjonell problemløsing. Vi forbereder dem på det dynamiske lederskapet de må utøve som ledere av selskaper.

Med oss ​​lærer de å ta avgjørelser selvstendig, objektivt og systematisk. Dette vil gjenspeiles i de endelige sosiale og økonomiske resultatene av hvert år i det selskapet de arbeider med.

Vårt treningsprogram omfatter industrilesforelesninger fra anerkjente internasjonale hotellansvarlige fra utmerkede hotellkjeder, slik at elevene våre kan lære om de nyeste trendene innen gjestfrihet.... [-]

Spania Barcelona
September 2019
Heltid studier
8 - 14 måneder
Campus
Les mer på norsk
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Læreplanen i dette kapittel er basert på en nesten eksklusiv læring kjøkken. de mest klassiske teknikker vil bli undersøkt og de mest avant-garde skapelse. Alt dette for ... [+]

titrering dataKvalifisering: Expert TittelRettet mot: Fagfolk som ønsker å gjenopprette øke din karriere med en trening på høyeste nivåVarighet: 3 måneder (18 februar til mai 18)Antall timer: 240HStudiepoeng: 17 studiepoengPris: 2200 €Lærte: Mandag og tirsdagTilbys i: SpanishDet undervises i: Castellón (Spania)presentasjon

Dykker ned i den tekniske

Læreplanen i dette kapittel er basert på en nesten eksklusiv læring kjøkken. de mest klassiske teknikker vil bli undersøkt og de mest avant-garde skapelse. Alt dette for en perfekt behandling av råstoffet fra pre-utvikling til ferdigstillelse av en tallerken. Programmet vil vare i 3 måneder.

Et team av de beste

Vi har de beste produkteksperter, tekniske, cutting-edge innovasjon og trender i kjøkken. Du kan lære sammen mange av de internasjonale referanse kokkene er en del av vår kokkelandslaget. høyt spesialiserte fagfolk som gjør våre lærere en av våre særtrekk.... [-]

Spania Castellón de la Plana
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
3 måneder
Campus
Les mer på norsk
IUBH Fernstudium

Vårt sertifikat program i bedriftsøkonomi / -in på hotellet / event / Tourism Management (IUBH) kan du i løpet av tre semestre en utmerket utdannelse og Utdanning på univ ... [+]

Vårt sertifikat program i bedriftsøkonomi / -in på hotellet / event / Tourism Management (IUBH) kan du i løpet av tre semestre en utmerket utdannelse og Utdanning på universitetsnivå. Du kan også bransjespesifikke valgfrie moduler du i ønsket fagområde å spesialisere og vil bli utdannet som spesialist på kurs i hotellets ledelse, event management og turisme ledelse.

Hos oss studie i bare tre semestre, støttet av Vodcasts, videoforelesninger, veiledere og trykte og digitale opplæringsmanuskripter - uansett hvor du befinner deg rett.

Fakta om utdanning i bedriftsøkonomi / -in på hotellet / event / Tourism Management (IUBH) Grad: Business Administration / -in på hotellet / event / Tourism Management (IUBH) Treningstid: enten 3, 4 eller 6 semester Trening modell: Studerer online Språk: Tysk Prøvetid: 4 uker Utvidelse: gratis Krav: Uten mottak av studiepoeng: Uten mottak av studiepoeng: min. 2-årig yrkesutdanning eller 3 års yrkeserfaring; Ved mottak av studiepoeng: (teknisk) high school diplom eller fullført mesterbrev eller sinn. 2-årig kurs med tre års yrkeserfaring Akkreditering: ZFU (nr 286,117th) Trening Start: helst Sertifisering: Sertifikat 2-trinns-modellen ... [-]
Tyskland Bad Honnef
Åpen påmelding
Tysk
Heltid studier
Deltid
18 - 36 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Bli en sertifisert spesialist, trene i de beste selskapene, og jobbe med det du liker ... [+]

Beskrivelse av løpet av Hotel Governor i MadridKjenn alt arbeidet som utføres av et hotellstyresjef.Vet hvordan du styrer og styrer oppgaven til de ulike ansatte i etableringen.Få ideer om egenskapene til møbler og dekorasjon.Lær renslighet og ordre teknikker både i rommene og i de offentlige områdene på hotellet.Se gjennom og kontroller alt som direkte påvirker effektiviteten til hotellet.

Alle de som ønsker å jobbe som hotellledere og til og med de som i dag holder slike stillinger på hoteller, boliger, leiligheter, etc., og ønsker å studere og utvide sin kunnskap og erfaring på det faglige feltet.

PRAKSIS I 4 OG 5 STAR HOTELLER. AKTIVT ARBEIDSBAG

På slutten vil du ha tittelen Hotel Governor, og tilhørende sertifikater. Du har rett til 160 timers internship i selskaper i sektoren, med reelle sjanser til å få jobb.... [-]

Spania Madrid
September 2019
Spansk
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Online Business School

Forbered deg på en spennende karriere i gjestfrihetsbransjen gjennom Online Hotel Management kurset. Studenter på vår online Hospitality Management program vil gjennomfør ... [+]

Forbered deg på en spennende karriere i gjestfrihetsbransjen gjennom Online Hotel Management kurset.

Studenter på vår online Hospitality Management program vil gjennomføre et nivå 4/5 240-kreditt kurs , designet for å forberede studentene med de ferdighetene som trengs for å være en kompetent ansatt i gjestfrihetsbransjen. Under Hotel Management-programmet vil studentene ha mulighet til å få tilgang til veilederstøtte og webinarer, et sosialt læringsforum og flere materialer for å hjelpe til med å fullføre sitt diplom.

Hver modul består av 40 guidede læretimer med ytterligere 30-50 timer med valgfrie materialer som består av anbefalte øvelser, anbefalte avlesninger, Internettressurser og selvtestingsøvelser.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
700 - 1800 timer
Nettstudier
Les mer på norsk
OSTELEA | Distancia

Overordnet program i organisering av arrangementer, protokoll og forretningsreise er et innovativt program med en metode tilpasset forretningsmiljøet, som oppstår som sva ... [+]

Det høyere programmet i organisering av arrangementer, protokoll og forretningsreise er et innovativt program, med en metode tilpasset forretningsmiljøet, som oppstår som svar på utfordringer og behov i sektoren, både offentlige og private selskaper.

Programmet er delt inn i 30 fellespoeng med en reiserute rettet mot spesialisering og ledelse med en grunnleggende praktisk forstand, hvor kunnskap kombineres med den personlige og faglige utviklingen av studenten.

Programmet, som er utviklet under avstand online eller blandet metodikk, kan gjennomføres på 9 måneder, takket være den fleksible læringsmodellen som tilpasser seg deltakernes behov.

Hvis du vil spesialisere seg i arrangement organisasjon, protokoll og forretningsreise, men ikke har en universitetsgrad eller tid til å delta i klassen eller ønsker å gjøre din familie og arbeidsliv kompatibel med treningen din, er dette programmet du trenger.... [-]

Spania Madrid Barcelona Spain Online
September 2019
Spansk
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk
International Career Institute

Hvis ditt ønske er å oppsøke steder bokstavelig og i overført betydning, og deretter vurdere ICI reiselivs kurset. Våre kurs er utformet for å gi deg de ferdighetene du t ... [+]

Hvis ditt ønske er å oppsøke steder bokstavelig og i overført betydning, og deretter vurdere ICI reiselivs kurset. Våre kurs er utformet for å gi deg de ferdighetene du trenger for å etablere en karriere i reiselivsnæringen uten å gå gjennom mange år med å studere teorier du kan egentlig ikke bruke på arbeidsplassen. Det du får er lett å forstå leksjoner som kan gjennomføres uten vanskelighet.

Course Outline Reise Definert Tourism System Utvikling av turisme turist destinasjoner Reiselivsproduktet Reiselivsnæringen turister Økonomiske problemer i Tourism Sosio-kulturelle og miljømessige konsekvenser Tourism Planning Alternative Tourism The Future of Tourism Motta og behandle Reservasjoner Og tolker produktinformasjon Selg reiselivsprodukter Tjenester Kilde og gi Destination Informasjon og råd Kommunisere effektivt med turister Sette opp en turist virksomhet Karrieremuligheter ... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk