ACADEMICCOURSES.NO

Beste Fjernundervisning Kurs i Turisme og serviceindustri 2019/2020

Det er hundrevis av nasjonalt anerkjente Faglige kvalifikasjoner og kurs fra verdens ledende utdanningstilbydere. Læringsmålene bør føre til undervisningsmetoder og student interesse.

Turisme og gjestfrihet programmer vanligvis innebære studiet av reise, underholdning, og en rekke tjenester. Studentene kan lære om alt fra ledelsen til mat tjenester. Andre mulige temaer er hoteller og moteller, leie av kjøretøy og offentlige attraksjoner.

Fjernundervisning er en metode for å levere utdanning til studenter som ikke er fysisk til stede på campus. Ulike studier har vist at fjernundervisning kan være like effektive som vanlige klasserom programmer noen ganger enda bedre!

Fjernundervisning Kurs i Turisme og serviceindustri

13 Resultater i Turisme og serviceindustri, Fjernundervisning Filter

Hotel Governor Course

IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación
Campus Nettstudier September 2019 Spania Madrid

Bli en sertifisert spesialist, trene i de beste selskapene, og jobbe med det du liker

Hotellet mesterlig IHK

Hotelfernschule Poppe+Neumann
Nettstudier Heltid studier 24 - 30 måneder Oktober 2019 Tyskland Germany Online

ansvarlig for suksessen av hotellet og velvære for gjestene - for Hotel Master and Hotel vinnere dette er hverdagen, spennende utfordring. I motsetning til kjøkken og restaurant herren finner man hotell vinnere i nesten alle deler av en virksomhet.

Profesjonell vert i gastgewerbe IHK

Hotelfernschule Poppe+Neumann
Nettstudier Heltid studier 24 - 30 måneder Oktober 2019 Tyskland Germany Online

gjør fagfolk for food service og hotellet ledere - for deres karrierer og karriere teknisk - oppgradering trening for virksomheten administrator i serveringsbransjen IHK. Med deltid fjernundervisning, sørger hotellets Fernschule Poppe & Neumann kompatibiliteten av utdanning og yrke.

Opplæring av trenere IHK

Hotelfernschule Poppe+Neumann
Nettstudier Heltid studier 6 måneder Oktober 2019 Tyskland Germany Online

Fremtiden for serveringsbransjen for å hjelpe form, for å motvirke mangel på fagarbeidere til å jobbe i et hotell og restaurant bransjen opererer som en instruktør / til kvalifikasjonene til opplæring av trenere er ikke bare viktig, men også obligatorisk.

Hotellet forretningsmann / kvinne IHK

Hotelfernschule Poppe+Neumann
Nettstudier Heltid studier 20 måneder Oktober 2019 Tyskland Germany Online

For å aktivere faglærte og ufaglærte arbeidskraft yrkeskompetanse av industri og handel som hotel manager / kontorist IHK, hotellet Fernschule Poppe & Neumann tilbyr unikt i Tyskland muligheten til å fange opp dette i deltid fjernundervisning kurs og uten tap av inntekter.

Hotellet faglig / kvinne IHK

Hotelfernschule Poppe+Neumann
Nettstudier Heltid studier 20 måneder Oktober 2019 Tyskland Germany Online

For å aktivere faglærte og ufaglærte arbeidskraft yrkeskompetanse i Chamber of Commerce som et hotell / -frau Chamber of Commerce, Hotel Fernschule Poppe & Neumann tilbyr unikt i Tyskland muligheten til å fange opp dette i deltid fjernundervisning kurs og uten tap av inntekter.

Fold kraft i gastgewerbe

Hotelfernschule Poppe+Neumann
Nettstudier Heltid studier 20 måneder Oktober 2019 Tyskland Germany Online

Det er bare i serveringsbransjen en stor forskjell om man jobber med eller ufaglært, eller har en yrkesrettet kvalifisering!

Kurs i reiseliv og turisme

International Career Institute
Nettstudier Heltid studier Deltid Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Hvis ditt ønske er å oppsøke steder bokstavelig og i overført betydning, og deretter vurdere ICI reiselivs kurset. Våre kurs er utformet for å gi deg de ferdighetene du trenger for å etablere en karriere i reiselivsnæringen uten å gå gjennom mange år med å studere teorier du kan egentlig ikke bruke på arbeidsplassen.

Kurs i gjestfrihet og hotelldrift

International Career Institute
Nettstudier Heltid studier Deltid Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Gjestfrihet og hotell lederkurs av ICI utmerker seg blant annet i form av å gi god utdanning på en rask og enkel måte. Få de ferdighetene du trenger for å starte en karriere i denne sann industri uten beskytningen ut tonnevis og venter i årevis til du får en sertifisering.

Høyre Program I Ledelse Og Administrasjon av Turisme Bedrifter (Avstand)

OSTELEA | Distancia
Nettstudier Deltid September 2019 Spania Madrid Barcelona Spain Online + 1 fler

Toppledelsesprogrammet for reiselivsfirmaer reagerer på denne tilnærmingen på en måte, at deltakere kan kjenne til hovedområdene i turistsektoren og dens nåværende trender.

Overordnet program Organisering av hendelser, protokoll og forretningsreiser (Avstand)

OSTELEA | Distancia
Nettstudier Deltid September 2019 Spania Madrid Barcelona Spain Online + 1 fler

Overordnet program i organisering av arrangementer, protokoll og forretningsreise er et innovativt program med en metode tilpasset forretningsmiljøet, som oppstår som svar på utfordringene og behovene til sektoren, både offentlige og private selskaper.

Hotell og gjestfrihet, Universitet 1 og 2 år (nivå 4 og 5)

Online Business School
Nettstudier Heltid studier Deltid 700 - 1800 timer Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry + 1 fler

Forbered deg på en spennende karriere i gjestfrihetsbransjen gjennom Online Hotel Management kurset. Studenter på vår online Hospitality Management program vil gjennomføre et nivå 4/5 240-kreditt kurs, designet for å forberede studentene med de ferdighetene som trengs for å være en kompetent ansatt i gjestfrihetsbransjen.

Weiterbildung betriebswirt / -in på hotellet / event / turisme management (IUBH)

IUBH Fernstudium
Nettstudier Heltid studier Deltid 18 - 36 måneder Åpen påmelding Tyskland Bad Honnef + 1 fler

Vårt sertifikat program i bedriftsøkonomi / -in på hotellet / event / Tourism Management (IUBH) kan du i løpet av tre semestre en utmerket utdannelse og Utdanning på universitetsnivå. Du kan også bransjespesifikke valgfrie moduler du i ønsket fagområde å spesialisere og vil bli utdannet som spesialist på kurs i hotellets ledelse, event management og turisme ledelse.