ACADEMICCOURSES.NO

Sammenlign Fjernundervisning Kurs i Turisme og serviceindustri i Spania 2019/2020

Et kurs refererer til et spesialisert studium. Det tar vanligvis sted på campus, men kan leveres på nettet. Kursene er populære for folk som ønsker å få spesifikk kunnskap i ett fag.

En turisme og gjestfrihet program kan være en utmerket mulighet for studentene til å lære mer om hvordan bransjen fungerer i forberedelse til spennende og givende karriere. Elevene kan lære om alt fra hotelldrift til reiseplanlegging.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måte å levere utdanning og undervisning, ofte på individuell basis, til studenter som ikke er fysisk til stede på campus.

Spania (spansk: España) er et mangfoldig land deler den iberiske halvøya med Portugal på den vestre enden av Middelhavet. Spania er ansett som et eksotisk land i Europa på grunn av sin vennlige innbyggere og avslappet livsstil. Den normale varigheten for universitetet kurs i Spania er fire år, med unntak av medisin og de doble grader, noe som er seks. Madrid og Barcelona er godt kjent byer rundt verden for sitt kjøkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheter.

Fjernundervisning Kurs i Turisme og serviceindustri i Spania

3 Resultater i Turisme og serviceindustri, Spania, Fjernundervisning Filter

Hotel Governor Course

IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación
Campus Nettstudier September 2019 Spania Madrid

Bli en sertifisert spesialist, trene i de beste selskapene, og jobbe med det du liker

Høyre Program I Ledelse Og Administrasjon av Turisme Bedrifter (Avstand)

OSTELEA | Distancia
Nettstudier Deltid September 2019 Spania Madrid Barcelona Spain Online + 1 fler

Toppledelsesprogrammet for reiselivsfirmaer reagerer på denne tilnærmingen på en måte, at deltakere kan kjenne til hovedområdene i turistsektoren og dens nåværende trender.

Overordnet program Organisering av hendelser, protokoll og forretningsreiser (Avstand)

OSTELEA | Distancia
Nettstudier Deltid September 2019 Spania Madrid Barcelona Spain Online + 1 fler

Overordnet program i organisering av arrangementer, protokoll og forretningsreise er et innovativt program med en metode tilpasset forretningsmiljøet, som oppstår som svar på utfordringene og behovene til sektoren, både offentlige og private selskaper.