ACADEMICCOURSES

Fjernundervisning Kurs i Turisme og serviceindustri i Madrid Spania 2020

Et kurs er studiet av et bestemt emne innenfor et bredere fagområde og er grunnlaget for en kvalifisering. Et typisk forløp omfatter forelesninger, vurderinger og veiledninger.

Turisme og gjestfrihet programmer vanligvis innebære studiet av reise, underholdning, og en rekke tjenester. Studentene kan lære om alt fra ledelsen til mat tjenester. Andre mulige temaer er hoteller og moteller, leie av kjøretøy og offentlige attraksjoner.

Selv om min delta fjernundervisning klasser på nettet, flere universiteter holder oppstart på flere steder. Du kan også slutte å ta klasser for mange uker i løpet av året uten uttak og uten å kaste dine studielån i tilbakebetaling. Det er et sterkt argument mange mennesker ser på når du melde deg på fjernundervisning klasser.

Spania, offisielt Kongeriket Spania, er en suveren stat og et medlem i Den europeiske union. Det ligger på den iberiske halvøya i det sørvestlige Europa. Spanske universiteter regulere tilgang til sine egne grader og de fikse de faglige avgifter. De kan også tilby uoffisielle videreutdanning grader. Hovedstaden Madrid har muligens det største antall barer per innbygger av alle europeiske byer og et svært aktivt natteliv.

Madrid City er hovedstaden i Spania. Det er et byområde med over 3 millioner innbyggere. Den har en arena som heter Las Ventas som vert for den årlige tyrefekting hendelsen. Byen har mange offentlige og private universiteter.

Fjernundervisning Kurs i Turisme og serviceindustri i Madrid i Spania

4 Resultater i Turisme og serviceindustri, Madrid, Fjernundervisning Filter

Høyre Program I Ledelse Og Administrasjon av Turisme Bedrifter (Avstand)

OSTELEA | Distancia
Kurs
sep. 2020
<
Deltid
Spansk
Nettstudier

Toppledelsesprogrammet for reiselivsfirmaer reagerer på denne tilnærmingen på en måte, at deltakere kan kjenne til hovedområdene i turistsektoren og dens nåværende trender. ...

Les mer

Kort kurs i Hospitality Management

European School of Economics
Kurs
<
Heltid studier
<
Deltid
<
3 måneder
Engelsk
Campus

Det profesjonelle programmet i gjestfrihet og turisme ledelse på European School of Economics gir et sterkt fundament i kunnskap og verktøy i virksomheten og ledelsen som er n ...

Les mer

Hotel Governor Course

IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación
Kurs
sep. 2020
Spansk
Campus
Nettstudier

Bli en sertifisert spesialist, trene i de beste selskapene, og jobbe med det du liker

Les mer

Overordnet program Organisering av hendelser, protokoll og forretningsreiser (Avstand)

OSTELEA | Distancia
Kurs
sep. 2020
<
Deltid
Spansk
Nettstudier

Overordnet program i organisering av arrangementer, protokoll og forretningsreise er et innovativt program med en metode tilpasset forretningsmiljøet, som oppstår som svar på ...

Les mer