ACADEMICCOURSES.NO

Beste studieprogrammer Fjernundervisning Kurs i Turisme og serviceindustri in Madrid Spania 2019/2020

Et kurs er studiet av et bestemt emne innenfor et bredere fagområde og er grunnlaget for en kvalifisering. Et typisk forløp omfatter forelesninger, vurderinger og veiledninger.

Turisme og gjestfrihet programmer vanligvis innebære studiet av reise, underholdning, og en rekke tjenester. Studentene kan lære om alt fra ledelsen til mat tjenester. Andre mulige temaer er hoteller og moteller, leie av kjøretøy og offentlige attraksjoner.

Selv om min delta fjernundervisning klasser på nettet, flere universiteter holder oppstart på flere steder. Du kan også slutte å ta klasser for mange uker i løpet av året uten uttak og uten å kaste dine studielån i tilbakebetaling. Det er et sterkt argument mange mennesker ser på når du melde deg på fjernundervisning klasser.

Spania, offisielt Kongeriket Spania, er en suveren stat og et medlem i Den europeiske union. Det ligger på den iberiske halvøya i det sørvestlige Europa. Spanske universiteter regulere tilgang til sine egne grader og de fikse de faglige avgifter. De kan også tilby uoffisielle videreutdanning grader. Hovedstaden Madrid har muligens det største antall barer per innbygger av alle europeiske byer og et svært aktivt natteliv.

Madrid City er hovedstaden i Spania. Det er et byområde med over 3 millioner innbyggere. Den har en arena som heter Las Ventas som vert for den årlige tyrefekting hendelsen. Byen har mange offentlige og private universiteter.

Fjernundervisning Kurs i Turisme og serviceindustri in Madrid i Spania

3 Resultater i Turisme og serviceindustri, Madrid, Fjernundervisning Filter

Hotel Governor Course

IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación
Campus Nettstudier September 2019 Spania Madrid

Bli en sertifisert spesialist, trene i de beste selskapene, og jobbe med det du liker

Høyre Program I Ledelse Og Administrasjon av Turisme Bedrifter (Avstand)

OSTELEA | Distancia
Nettstudier Deltid September 2019 Spania Madrid Barcelona Spain Online + 1 fler

Toppledelsesprogrammet for reiselivsfirmaer reagerer på denne tilnærmingen på en måte, at deltakere kan kjenne til hovedområdene i turistsektoren og dens nåværende trender.

Overordnet program Organisering av hendelser, protokoll og forretningsreiser (Avstand)

OSTELEA | Distancia
Nettstudier Deltid September 2019 Spania Madrid Barcelona Spain Online + 1 fler

Overordnet program i organisering av arrangementer, protokoll og forretningsreise er et innovativt program med en metode tilpasset forretningsmiljøet, som oppstår som svar på utfordringene og behovene til sektoren, både offentlige og private selskaper.