ACADEMICCOURSES

Kurs i Tverrfaglige studier i Hayward USA

Loven kurs er ment å bli tatt av de som ønsker å videreutvikle sin personlige utvikling. Enten du tar kurs i et klasserom eller på nettet, er det en rekke spesialiserte fagområder. Noen av disse inkluderer regulatoriske teori, forretningsjuss og intellektuell eiendom.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Hayward, California er en by kjent for sin blomstrende hermetikkindustrien tidlig i det 20. århundre. Byens økonomi har gått over til næringer i industri og detaljhandel. Det vert for en statlig offentlig universitet, håndfull community colleges og flere private universiteter som alle tilbyr kvalitet programmer i ulike yrker.

Topp universiteter Kurs i Tverrfaglige studier i Hayward i USA

1 Resultater i Tverrfaglige studier, Hayward Filter

Kurs: Besøks studentprogram

California State University, East Bay
Kurs
<
Fulltid
<
9&nbsp;-&nbsp;16 uker
Engelsk
Campus

Det besøkende studentprogrammet er designet for å tillate internasjonale studenter som oppfyller de nødvendige standarder i engelsk ferdighet til å oppleve ett eller to semest ...

Les mer