ACADEMICCOURSES

Kurs i Fort Lauderdale i USA 2020/2021

Universiteter og høyskoler sette sine egne opptakskrav for høyere utdanning kurs, slik at de varierer i stor grad. Avhengig av kurset, kan graduate student være i stand til å komme inn i høyere utdanning med en rekke kvalifikasjoner. Hvis du 're søker å gjøre en Foundation Degree kurs, kan du oppleve at arbeidserfaring er tatt hensyn til ved siden av noen kvalifikasjoner du har. Noen høyere utdanning institutter og høgskoler tilbyr Foundation år som forberedelse til en viss grad kurs. De vanligvis don 't resultat i egne kriterier som de bare kvalifisere deg til å gå inn i studiet selv. Foundation Years aren 't innen rekkevidde for alle grads studier, imidlertid.

Utdanning i USA er i hovedsak gitt av offentlig sektor, med kontroll og finansiering kommer fra tre nivåer: statlige, lokale og føderale, i den rekkefølgen.De felles krav for å studere på et høyere utdanningsnivå i USA vil inkludere innleggelser essay (også kjent som angivelse av formål eller egenerklæring), karakterutskrift, anbefaling / referanse brev, språk tester

Fort Lauderdale er en by i den amerikanske delstaten Florida, på den atlantiske kysten 23 miles (37 km) nord for Miami. Fort Lauderdale er oppkalt etter en serie av fortene bygget av USA under den andre Seminole krigen. Åtte institusjoner for høyere utdanning har hoved-eller satellitt studiesteder i Ft Lauderdale.

Kurs i Fort Lauderdale i USA

treff Filter

Generell engelsk

The Language Academy
Kurs
<
Fulltid
Campus

Det er en spesiell studieprogram for hvert nivå og vår karakterskala gjør at du kan endre til neste nivå når du er klar.

Les mer

TOEFL - forberedende kurs

The Language Academy
Kurs
<
Fulltid
Campus

TOEFL er en standardisert test som evaluerer språkferdigheter av mennesker som morsmål ikke er engelsk.

Les mer

Utøvende engelsk

The Language Academy
Kurs
<
Fulltid
Campus

En omfattende kurs som fokuserer på Business engelsk og amerikansk kultur.

Les mer