ACADEMICCOURSES

Kurs i Gary i USA 2020/2021

Det er hundrevis av nasjonalt anerkjente Faglige kvalifikasjoner og kurs fra verdens ledende utdanningstilbydere. Læringsmålene bør føre til undervisningsmetoder og student interesse.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Gary Byen ble grunnlagt i 1907 og er lokalisert i større delstaten Indiana. Kjent for å bli gravid den verdensberømte Jackson Five, er byen også rik på bransjer, spesielt i produksjon av stål. Det vert for en regional statlig universitet og høgskole som er kjent for sine effektive teknologiske og forretningsmessige treningsprogrammer.

Kurs i Gary i USA

treff Filter

Leadership Development Program

Indiana University Northwest School of Business and Economics
Kurs
<
Deltid
Campus

Gjennom dette programmet øverste nivået studenter som har vist sterke lederegenskaper potensialet vil være konkurransedyktig valgt ut til å delta i en spennende og utfordrende ...

Les mer