ACADEMICCOURSES

Kurs i Atlanta i USA 2021

Universiteter og høyskoler sette sine egne opptakskrav for høyere utdanning kurs, slik at de varierer i stor grad. Avhengig av kurset, kan graduate student være i stand til å komme inn i høyere utdanning med en rekke kvalifikasjoner. Hvis du 're søker å gjøre en Foundation Degree kurs, kan du oppleve at arbeidserfaring er tatt hensyn til ved siden av noen kvalifikasjoner du har. Noen høyere utdanning institutter og høgskoler tilbyr Foundation år som forberedelse til en viss grad kurs. De vanligvis don 't resultat i egne kriterier som de bare kvalifisere deg til å gå inn i studiet selv. Foundation Years aren 't innen rekkevidde for alle grads studier, imidlertid.

Utdanning i USA er i hovedsak gitt av offentlig sektor, med kontroll og finansiering kommer fra tre nivåer: statlige, lokale og føderale, i den rekkefølgen.De felles krav for å studere på et høyere utdanningsnivå i USA vil inkludere innleggelser essay (også kjent som angivelse av formål eller egenerklæring), karakterutskrift, anbefaling / referanse brev, språk tester

Georgia State University er en av de mest anerkjente universiteter i Atlanta. Du har også Emory University, Clark Atlanta University og University System of Georgia.

Kurs i Atlanta i USA

treff Filter

Kurs: Norsk som andrespråk (ESL)

American National College
Kurs
<
Fulltid
<
56 uker
Campus

Vi vet at det å oppnå dine drømmer og mål ofte krever at du lære engelsk først.

Les mer

Kurs: TOEFL eksamensforberedende kurs

American National College
Kurs
<
Fulltid
Campus

Vår TOEFL og Akademisk engelsk eksamensforberedelser Kurset vil gi deg test ferdigheter og nivået på engelsk som du trenger for å gjøre det bra på eksamen.

Les mer