ACADEMICCOURSES

Kurs i Hvite sletter i USA 2020/2021

Loven kurs er ment å bli tatt av de som ønsker å videreutvikle sin personlige utvikling. Enten du tar kurs i et klasserom eller på nettet, er det en rekke spesialiserte fagområder. Noen av disse inkluderer regulatoriske teori, forretningsjuss og intellektuell eiendom.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

White Plains er en stor forstad til New York City, som den kommersielle hovedstaden i byer forsteder. Byen er hjem til en omfattende liste over universiteter som tilbyr opplæring i hovedsak lov, religion og næringsliv.

Kurs i Hvite sletter i USA

treff Filter

Kurs: Kommersiell matlaging pluss eksternship

Culinary Tech Center
Kurs
<
Fulltid
<
Deltid
<
6&nbsp;-&nbsp;9 måneder
Engelsk
Campus

På Culinary Tech Center , forbereder vi studenter for å belønne karriere i kulinarisk kunst. Ved å slå sammen kommersiell matlagingsteori med praktisk opplæring i industristan ...

Les mer

Kurs: Hospitality Operations Program

Culinary Tech Center
Kurs
<
Fulltid
<
Deltid
<
6&nbsp;-&nbsp;9 måneder
Engelsk
Campus

Gjestfrihetsbransjen omfatter hoteller, feriesteder, restauranter, cruise, konferansesentre, fornøyelsesparker, private klubber og mange andre bedrifter innen reiselivsbransje ...

Les mer