ACADEMICCOURSES

Kurs i Memphis i USA 2020/2021

Du kan vanligvis ta høyere utdanning kurs hvis du er 18 år eller eldre. De er jevnlig undervist i universiteter, høgskoler og profesjonelle institusjoner som kunstskoler eller landbruket høyskoler - nesten alle har sine egne nettsider. Du kan få et bredt spekter av ferdigheter, for eksempel, diplomer, bachelor grader, foundation grader og post-graduate grader.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Memphis er 20. største byen i USA og den største byen på Mississippi-elven. Rekke høgskoler og universiteter tjene byen. Byen regnes som en pedagogisk knutepunkt i det sørøstlige USA.

Kurs i Memphis i USA

treff Filter

Intensiv engelsk for internasjonalt

University of Memphis
Kurs
<
Fulltid
<
8 uker
Engelsk
Campus

Programmet Intensive English for Internationals (IEI) ved University of Memphis tilbyr en omfattende studie av engelskspråket til studenter fra hele verden. På grunn av den hø ...

Les mer