close

Filtre

Se resultater

Kurs i Midland i USA 2021

Et kurs er studiet av et bestemt emne innenfor et bredere fagområde og er grunnlaget for en kvalifisering. Et typisk forløp omfatter forelesninger, vurderinger og veiledninger.The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av… Les mer

Et kurs er studiet av et bestemt emne innenfor et bredere fagområde og er grunnlaget for en kvalifisering. Et typisk forløp omfatter forelesninger, vurderinger og veiledninger.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Midland er fylket sete for Midland County. Alden B. Dow hjem og atelier, Daliha Hill, Dow Gardens er de kjente stedene i Midland. En rekke universiteter og høyskoler gi forskningsfasiliteter også.

Kurs i Midland i USA

Minimér
format_list_bulleted Filtre
The Richard DeVos Graduate School of Management, Northwood University
Midland , USA +2 Mer

Høgskolen gir elever mulighet til å fullføre sin utdanning på arbeidsplassen. Det legges til rette mellom Northwood University og arbeidsgiver.

Høgskolen gir elever mulighet til å fullføre sin utdanning på arbeidsplassen. Det legges til rette mellom Northwood University og arbeidsgiver. -
Kurs
Deltid
Campus
 
Northwood University
Midland , USA

Den Intensiv engelsk Program ved Northwood University gir engelsk som andrespråk (ESL) instruksjon for grad søkende og ikke-grad søker studenter.

Den Intensiv engelsk Program ved Northwood University gir engelsk som andrespråk (ESL) instruksjon for grad søkende og ikke-grad søker studenter. -
Kurs
Fulltid
4 måneder
Engelsk
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre