$close

Filtre

Se resultater

Ukraina er en suveren stat nordøst i Europa og et medlem av Den europeiske union. Det er et høyt utviklet land med en sterk kultur og utviklet industri. Ukraina tilbyr høy kvalitet på opplæringen, har gode faglige muligheter, er svært kostnadseffektivt, og har en moderne europeisk livsstil. Tar kurs i Ukraina er et utmerket valg for de som søker en kulturell opplevelse kombinert med topp u… Les mer

Ukraina er en suveren stat nordøst i Europa og et medlem av Den europeiske union. Det er et høyt utviklet land med en sterk kultur og utviklet industri. Ukraina tilbyr høy kvalitet på opplæringen, har gode faglige muligheter, er svært kostnadseffektivt, og har en moderne europeisk livsstil. Tar kurs i Ukraina er et utmerket valg for de som søker en kulturell opplevelse kombinert med topp utdannelse.

Det finnes en rekke kurs i Ukraina utviklet for å lære ferdigheter og kunnskap som trengs i mange bransjer. Felles program for dagens 's profesjonelle tar kurs i Ukraina omfatter informasjonsteknologi, økonomi, kommunikasjon, sosiale medier, forskning og helsevesen, blant andre. Kursene i Ukraina innlemme simuleringer, forelesninger, gruppediskusjoner og innleveringsoppgåver å gi studentene en helhetlig og interaktiv tilnærming til læring.

Ta en titt gjennom kurs i Ukraina nedenfor for å lære mer om programmene som er tilgjengelige for deg. Det kan være neste trinn i din karriere!

Minimér
Les mer om å studere i Ukraina
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
The International Management Institute (MIM-Kyiv)
Kiev, Ukraina

Forståelse av moderne økonomi gir en mulighet for velbegrunnet tilnærming til løsningen av både selskapets økonomistyring og rasjonelle personalkostnader.

Forståelse av moderne økonomi gir en mulighet for velbegrunnet tilnærming til løsningen av både selskapets økonomistyring og rasjonelle personalkostnader. -
Kurs
6 måneder
Engelsk
sep. 2022
Campus
 
The International Management Institute (MIM-Kyiv)
Kiev, Ukraina

Målet med programmet er å vise innflytelse og rolle markedsføring beslutninger i økende samlet forretningsverdi.

Målet med programmet er å vise innflytelse og rolle markedsføring beslutninger i økende samlet forretningsverdi. -
Kurs
Fulltid
6 måneder
sep. 2022
Campus