ACADEMICCOURSES

Kurs i Vietnam 2020/2021

Vietnam er land med en voksende samfunn som viser mye potensiale i regionen. Det er hjem til store internasjonale organisasjoner, en stor internasjonal befolkning, og vennlige, imøtekommende, og gjestfrie mennesker. Det er et sted for skjønnhet og ro; aspekter som appellerer til mange studenter, noe som gjør kurs i Vietnam det beste valget for studenter og fagfolk søker pedagogisk og faglig utvikling.

Kurs i Vietnam er designet for å møte behovene til de fleste studenter, og vil ha et bredt spekter av emner. Noen av kursene i Vietnam inkluderer design, fotografering, ledelse, kultur og språk, for å nevne noen. Vanlige undervisnings-teknikker inkluderer klasserom forelesninger, gruppediskusjoner, virkelige saker, kurs og diskusjoner. En økende bruk av teknologi blir også brukt gjennom mange programmer.

Hvis du er interessert i å integrere oppfinnsomhet, eventyr, og kultur inn i pedagogisk erfaring, deretter vurdere å ta kurs i Vietnam. Du kan lære mer om tilgjengelige alternativer for kurs i Vietnam ved å bla gjennom programmene nedenfor!

treff Filter

Studier i utlandet

RMIT Vietnam
Kurs
<
Fulltid
<
2 semestre
Engelsk
Campus

Vil du få en smakebit på studiet i Vietnam? Bli så med oss i ett eller to semestre, så ser du ikke tilbake.

Les mer