ACADEMICCOURSES

5 Kurs i Vitenskapsstudier 2020/2021

Et kurs er en serie med klassesamlinger presentert på et enkelt emne. Klassene holdes vanligvis på en ukeplan for hele fagperioden eller semesteret. Ledet av en instruktør, et kurs kan inkludere laboratorier, diskusjoner og forelesninger.

Hva er et kurs i vitenskapsstudier? Et slikt kurs inneholder vanligvis en gjennomgang av en rekke vitenskapelige felt. Dette kan omfatte hvordan politikk og menneskelig utvikling har påvirket vitenskapen etter hvert som den utviklet seg. Kursfag kan også inkludere vitenskapen om krig, opprettelsen av vitenskapelige disipliner, vitenskap og religion, og strukturen av vitenskapelig tanke. Ytterligere kurs kan finnes i menneskelige verdier og vitenskap, vitenskapelige risici og sikkerhetsstandarder, og bygge vitenskapelige broer.

Å ta en vitenskap studier kurs kan hjelpe elevene å utvikle et øye mot detaljer, som kan hjelpe dem med å skaffe jobb kampanjer. De kan også lære å se verden fra et nytt perspektiv og finne kreative måter å løse problemer på. Begge evner er myke ferdigheter som mange arbeidsgivere ser etter.

Kostnaden for et vitenskapsstudier kan variere mellom skolene og med lengden på kurset. Avgifter kan også variere dersom kurset tas online eller på campus. For å finne kurskostnader, kan studentene kontakte sine interessentskoler og be om kostnadsinformasjon.

Vitenskapsstudier kurs kandidater søker ofte videreutdanning i ulike vitenskapsfag heller enn å se etter sysselsetting. De som søker karriere kan finne stillinger som statistiker, bibliotekar, artifact cataloger eller politisk forsker. Andre jobber studenter kan forfølge inkluderer regjeringen lobbyist intern, lærer eller journalist. De kan også søke å bli en kvantitativ forskningsassistent eller en kvalitativ analyse tilknyttet en politisk forsker.

Vitenskapsstudier kan ofte bli funnet på en lokal skole, online eller på universiteter over hele verden. For å finne den skolen som passer dine behov, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

 

5 Resultater i Vitenskapsstudier Filter

Utvekslingsprogrammer: Vår / vinter semester i utlandet

Technion International
Kurs
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Technions semesterstudie i utlandet i ingeniørvitenskap og naturvitenskap er designet for å gi internasjonale studenter en unik akademisk opplevelse, så vel som en sjanse til ...

Les mer

Korte kurs i naturfag

University of Johannesburg
Kurs
jan. 2021
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Campus

Korte kurs i naturfag

Les mer

Auckland direkte innmelding - University of Auckland

IES Abroad
Kurs
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Studiet vårt i utlandet i Auckland gir deg muligheten til direkte å melde deg på University of Auckland, et prestisjetunge forskningsuniversitet som har kurs i mer enn 150 fag ...

Les mer

Graduate Program Oppstart

Mente Argentina
Kurs
feb. 2021
<
Fulltid
<
6&nbsp;-&nbsp;12 måneder
Spansk
Campus

I de siste årene, spesielt siden den argentinske valutadevaluering, har flere utenlandske studenter på argentinske universiteter for å gjøre sine Masters og Graduate / Postgra ...

Les mer

Dublin Direkte Registrering - University College Dublin

IES Abroad
Kurs
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Dublin vil også være i klasserommet ditt. Ta en irsk lek på Abbey Theatre, landets nasjonale teater. Lær om Dublins historie ved å utforske Dublin Castle, som ble bygget i 120 ...

Les mer