Kurset EFL - intensiv generell engelsk

South Eastern Regional College

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Kurset EFL - intensiv generell engelsk

South Eastern Regional College

Vårt mål er å hjelpe deg med å forbedre dine engelskkunnskaper, gjøre fremskritt og oppnå dine mål. Å lære engelsk i et engelsktalende land er ideelt fordi det tillater deg å perfeksjonere dine ferdigheter raskt og enkelt med praksis både i og utenfor klasserommet.

Våre generelle engelsk kurs er utviklet for å hjelpe elevene å kommunisere med hell og trygt i virkelige situasjoner. Klasser har et gjennomsnitt på 12 studenter, og sørger for at hver elev får personlig oppmerksomhet fra læreren. Selv klasser fokusere på å snakke og lytte, studentene har mulighet til å praktisere alle fire ferdigheter, hjelpe dem med å nå sitt fulle potensial. Grammatikk, vokabular og uttale er integrert i kurs med innhold og tema som er relevant for din egenskaper.

Studenter kan starte hver mandag hele året.

Der tar det meg?

Engelsk vil åpne opp mer sysselsetting og studere muligheter for deg og vil gjøre deg mer ønskelig for arbeidsgivere. Interkulturelle og språklige ferdigheter er nå noen av de mest verdsatte ferdigheter blant arbeidsgivere globalt.

Hvordan vil kurset gjøre meg mer arbeidsføre?

I et globalt marked, er arbeidsgivere på jakt etter personer som har to eller flere språk, og er kulturelt bevisst på miljøet i Nord-Irland og i andre fylker. Norsk språk er nøkkelen til denne prosessen.

Akkreditering

Alle engelsk språkkurs gjennom International School of English er akkreditert av British Council akkreditering UK kvalitetssikringsordning.

Sessions Detaljer

  • Kurs Times: 09:30 til 13:30
  • Dager: Mandag / tirsdag / torsdag / fredag
  • Varighet: 10 uker
  • Full Fee: £ 995.00
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Åpen påmelding
Duration
Varighet
10 uker
Deltid
Price
Pris
995 GBP
Information
Deadline