Les den offisielle beskrivelsen

Integrert profesjonelt pilotprogram (PPP)

Det integrerte profesjonelle pilotprogrammet ved Keilir Aviation Academy er designet for studenter uten eller begrenset tidligere erfaring. Det er et svært strukturert og omfattende program som fokuserer på målet ditt om å bli førsteamanuensis med et flyselskap som Icelandair, Scandinavian Airlines, Norwegian eller Ryanair.

Programmets varighet er ca. 20 måneder og krever et høyt nivå av disiplin og motivasjon. Etter ferdigstillelse kan du være sikker på å ha oppnådd de ferdigheter og holdninger som kreves for å lykkes som en fremtidig flyselskapsleder.

Det integrerte profesjonelle pilotprogrammet består av både teoretisk og praktisk trening, designet for å hjelpe deg med å oppnå ditt drømme yrke innen kortest mulig tid. Flytreningen består av fem faser med teoretisk trening som foregår samtidig, og mellom, perioder med flytraining.

Nyutdannede fra Integrated Professional Pilot Programmet på Keilir Aviation Academy vil ha fått verdifull erfaring med å drive moderne fly inn og ut av krevende flyplasser under utfordrende værforhold. Den siste delen av treningen din vil bli fullført i en Boeing 757 fullbevegelsessimulator. Fokuset er å forberede deg på den daglige driften i et flyselskap, noe som gjør overgangen til et pilotmiljø med flere mannskaper enklere.

Keilir Aviation Academy har som mål å være i forkant av undervisningen, og benytter de nyeste læringsteknologiene, inkludert den teoretiske plattformen utviklet av markedets ledende treningsleverandør, CAE Oxford Aviation Academy.

Mest trening finner sted på Keilir Aviation Academy hovedkvarter på Keflaviks internasjonale flyplass. Her finner du førsteklasses undervisningsfasiliteter sammen med et variert og givende høyskoleliv. I klasserommet studerer elevene sammen under veiledning av erfarne instruktører i et stimulerende miljø.

Keilir Group Flight Training

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra Keilir Academy in Iceland »

Sist oppdatert October 27, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
20 - 20 måneder
Heltid studier
Pris
77,990 EUR
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
aug. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato

aug. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato