Les den offisielle beskrivelsen

Oversikt

Hvis vår Flexi Engelsk ikke passer for dine behov, kan du bli med på vår frittstående kveld engelskklasser. Klasser er planlagt på forskjellige dager i løpet av uken, så sørg for å sjekke ut vår tidsplan nedenfor. Klassetider er fra kl. 18.30 til 8.30 og løper for 10 wks. I løpet av programmet skal lærerne utføre en gratis plasseringstest og behovsanalyse for å kontrollere nivået ditt. Vårt innfødte engelsktalende personale vil overvåke fremdriften dine hvert skritt for å sikre at du når dine mål.

Klasser inkluderer:

  • Cambridge First Certificate
  • IELTS eksamen forberedelse
  • Business engelsk og skrive klasser
  • Generell engelsk

Native engelsktalende personale

Våre medarbeidere er alle kvalifiserte engelsktalende med erfaring med å undervise studenter i alle aldre og bakgrunner.

Hvorfor studere på BWE

Great Facilities, gode lærere, sentral beliggenhet og rimelige priser. På Birchwater Education gjør vi ting annerledes. Vår virtuelle læringsplattform bidrar til å forbedre student-lærerkommunikasjon, overvåke fremgang og gir 24 timers tilgang til læringsmateriellene vi bruker i klassen, slik at du har mer kontroll over læring.

Kveldsplan

Den engelske klassen er designet for å fokusere på de viktigste språkferdighetene du trenger for å bygge din selvtillit og kontinuerlig forbedre.

Klassetider: 18.30 - 20.30

Timer per uke: 2

Program undervist i:
Engelsk

Se 8 flere kurs fra Birchwater Education »

Sist oppdatert April 20, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Jan. 2020
Duration
10 uker
Deltid
Pris
200 EUR
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Jan. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

Jan. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato