Låtskriving musikk produsent (SMP) diplom

Garnish Music Production School

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Låtskriving musikk produsent (SMP) diplom

Garnish Music Production School

2

Lær hvordan å produsere og skrive sangene du hører på listene hver dag i klasser ikke mer enn seks personer, Og få vår Extended Diploma. Det bærer opptil 420 SO poeng som tilsvarer tre A * karakterer på et nivå.

Styles dekkes er Commercial Dance, Rock, Singer / Songwriter, Urban, og ut og ut Pop! Har kunnskap og ferdigheter fra flere stilarter av musikk i skapet ditt for å skille seg ut fra mengden i sjangeren. Du vil ha nytte av å lære profesjonelle teknikker fra erfarne låtskrivere, produsenter og ingeniører inkludert Grammy-vinnere. Vi er stolte av å liste dem alle, fra alle våre programmer på vår side veiledere. Være motivert og inspirert av instruktører, klassekamerater og boutiquey følelsen av våre anlegg i den kreative hub som er London Fields.

3

Ableton Live 9

Ableton Live 9 sesjon visningen gjør det revolusjonerende musikk produksjon programvare. Topplinje låtskrivere kan prøvespille alle kombinasjoner av musikk de har komponert on-the-fly, noe som gjør skriving melodier morsom, kreativ og mer produktiv. Dette er grunnen til at vi starter du på Ableton. Vi er en offisiell Ableton sertifisert opplæringssenter og alle GMP elever kvalifisere for en 40% rabatt. Og vil du alltid være i stand til å oppdatere deg selv med fri tilgang til alle våre gratis intro og betalt avanserte online Ableton tutorials på Youtube under og etter du er ferdig med programmet.

Music Foundation & Composition

Full av moderne rekord produksjons tips og teknikker og kunnskaper du trenger for å sette sammen din egen kommersielle (pop, rock, urban, singer / songwriter og kommersielle dans) backing spor fit for A & R møter og produksjon musikk hus. Fra programmering basslinjer, strenger, grunnleggende syntese, skulptur organiske lyder, vokal og sang arrangering, få de riktige lyder, og sette det hele sammen for å gjøre rede lyd som en og klar for en master mix.

Hit Top-Line Låtskriving

Har du noen gang lurt på hvorfor de sangene som du skriver er greit, men ikke høres ut som treff? Har du lest låtskriving bøker og sett tutorials på Youtube uten dem faktisk gjør noen forskjell? Dette topplinje låtskriving modul forteller deg hva andre kilder enten ikke vet eller ikke ønsker å gi bort-delte her konseptene er utformet for å endelig få treffet låtskriver i deg!

Sound Engineering & Producing Vokal

I vår Sound Engineering modulen vil du mestre kunsten å spille inn vanlige instrumenter inkludert gitar, bass, piano og synther. Ja, det er en kunst å innspillingen synther! Vokal produksjon delen er ikke spesielt rettet mot sangere, men på låtskrivere og produsenter. For selv om vi ikke synger selv, vi trenger fortsatt å være i stand til å oppmuntre, trener og produsere artister og økt vokalister, og jo mer vi vet om sang, vokal produksjon og opptak vokal, jo bedre den viktigste delen av vår sang- vokalist-er kommer til å høres! Selvfølgelig, selv om vi dekker vokalteknikk, er faktisk synge i klassen ikke obligatorisk - det er ok å bare lytte!

Logic Pro X

Ved slutten av denne modulen, vil du bli suse rundt Logic Pro X som en proff, får tak med avanserte funksjoner som Flexpitch, MIDI FX, chopping opp looper og gjøre dem din egen i EXS24, sammen med å lære alt om alle fantastiske innebygde lyder og FX nå inkludert i denne fullt omfattende digital audio arbeidsstasjon. Mange moderne produsenter foretrekker Logic for "lyd", og du kan bruke både Ableton og Logic sammen slik at du får det beste fra begge verdener.

Blanding & Maste

Først går vi ut av hva du vil lære som en profesjonell ingeniør ved å dekke akustikk og hvordan du setter opp hjemme studio miljø riktig. Da er det på til morsomme ting: dyptgående EQ, fylle frekvensspekteret, dynamiske kontrollere, blande vokal, hvordan gjøre bare noen få elementer høres stort, og gjør alle deler lyd som en utforsking av alle de nye fantastiske plugins i nyeste Native Instruments Komplete bundle. Som du lære disse blande teknikker, vil du bli vist hvordan de gjelder innen elektronisk musikk.

Sound Design og Produksjon

Mange pro musikkprodusenter ikke komme forbi subtraktiv syntese i hele sin karriere, men du vil dekke subtraktiv- wavetable, granulat, additiv og frekvens modulert syntese alt ved hjelp av Logic Pro X er bygget i arsenal av synther. De vil også være sampling, resampling, glitch, og mer avanserte rytme-making teknikker i denne delen som du utvikler din lyd.

Musikkbransje

Introduction-musikkbransjen går, i dag og i fremtiden, rettigheter og samfunn, advokater og ledere, plateselskaper og utgivere. Synkronisering og lisensiering, DIY Verktøy, selge musikken din, hvordan bli lagt merke til og banket på dører.

Music Producer

Denne modulen utforsker rollene til musikkprodusenten og bringer sammen de mange individuelle komponenter, ferdigheter og begreper fra alle faser, fra pre-produksjon til ferdigstillelse og levering av den endelige versjonen. Vi fokuserer på begreper som skaper følelser gjennom lyd og ytelse, visualisere og definere retning av produksjon og oppnå produksjons mål. Ved å forstå de grunnleggende begrepene musikkproduksjon, ordningen av både noter og "sonisk felt '. Du lærer hvordan du kan lage ditt band eller solo artist (dette kan være deg selv) både unik og overbevisende for å få det beste ut av din handling.

Ekskursjoner

Snarere enn å ha et klasserom utstyrt med hva et lydstudio ville ha i det, tar vi deg med til et fullt kommersielt Miloco platestudio i London, slik at du kan være å lære hvordan signalflyten fungerer på en Neve konsoll mens Florence and the Machine eller Blur spiller inn albumet i rommet ved siden av! Vi besøker også der det hele begynte for skolen, The Briggs Warehouse, hvor du får spille og program i et rom fullt av gamle analoge synther og leker for å finne noen virkelige analoge lyder for sporene. Nye artister i vår gamle studio inkluderer Soul Clap, Robert Owens og Rui da Silva.

360 timer | £ 4999

  • 20 uker non-stop | Ti, Weds, to | 11 - 18:00
  • Start: 02.08
  • Studieår | Tre 10-ukers semestre | Torsdag og fredag ​​| 11 - 18:00
  • Begynn: Tredje to september | 2: Second to av januar | 3: Siste to av april
  • kvelder | Seks 10-ukers semestre | Mandag og tirsdag | 07:30 til 10:30
  • Begynn: Third Man september | 2: Second man av januar | 3: Siste Weds av April (x 2)
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 2019
Duration
Varighet
20 uker
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
4,999 GBP
Information
Deadline