Immersion Program

Den Immersion Program er CLI kjerne språklæring spor. Med fullt tilpass korte og langsiktige studiemuligheter, leverer Immersion Program komplett språkbad i et miljø nøye designet for å maksimere læring fart og effektivitet.

Guilin

Den beste måten å lære kinesisk

One-on-one instruksjon er uten tvil den raskeste måten å lære kinesisk. Snarere enn kjemper for lærerens oppmerksomhet, vil det daglige one-on-one leksjoner med tre unike CLI instruktører gir deg en individuell mulighet til å fremme og validere kinesisk språkferdigheter time etter time, dag etter dag, uke etter uke. Begynn på en hvilken som helst mandag hele året og lev deg inn i kinesisk språk og kultur med CLI som din guide.

Aktiviteter og Utflukter Reise

I tillegg til fire daglige timer (mandag til fredag) for en-til-en undervisning, organiserer CLI ukentlige aktiviteter og månedlige reise utflukter designet for å fordype studenter dypt inn i kinesisk språk og kultur. Bli med andre CLI studenter og medarbeidere for bambus båtturer nedover Li-elven, turer opp Guilin er fantastisk karstfjell, fotografering utflukter til Longji Rice Terraces, matlagingskurs med kinesiske kokker, te husbesøk til Daoist klostre og mer.

CLI er Pengyou Program

Aktivt engasjere seg i direkte kulturell utveksling er en viktig del av å studere i Kina. For å bidra til å skape denne muligheten, har CLI opprettet Pengyou Program som en valgfri add-on til Immersion Program uten ekstra undervisning kostnader.

Et nytt nivå av personlig service

Fra det øyeblikket du kontakte CLI før den siste dagen av kurs, gir CLI alle nødvendige elementer for å sikre en svært effektiv læring, inkludert henting på flyplassen og drop-off, bolig innkvartering, et omfattende program orientering og innføring i Guilin, en nøye utviklet læreplanen, 24-timers assistanse, og mye mer.

Joint Program med GXNU

Hvis du er interessert i CLI fellesprogram med Guangxi Normal University (GXNU), kan du gå til Study Abroad delen av vår nettside. Utenlandsopphold Studentene må begynne kurs i begynnelsen av universitetets høsten eller våren semester (vanligvis midten av februar og begynnelsen av september), og er pålagt å bo registrert i minst ett akademisk semester. CLI Study Abroad-programmet tar imot studenter i alle aldre.

Harry Mattison (sommeren 2014) Fordham University Chinese nivå (ved registrering): Intermediate "Jeg kom [til Guilin] 5 am, ble plukket opp av en [CLI] medarbeider, og fant CLI bygningen med de fargede lanterner utenfor, og at var virkelig et stort øyeblikk for meg, fordi alt her var perfekt. Maten har vært enestående, romslige rom, arkene ren, vannet er varmt, og så det var en veldig enkel ... "

Casey Crumpton sin Testimonial - Den beste måten å lære kinesisk fra Study CLI på Vimeo.

Skolepenger

For korttidsstudier (fra 2 uker til 10 uker), prisene varierer fra 950 USD til 6440 USD, avhengig av varigheten av kurset og den type overnatting du velger (privat rom på CLI, House eller privat leilighet) .

For langtidsstudie (fra 3 måneder opp til 8 måneder), prisene varierer fra 6,080 USD til 22,130 USD avhengig av varigheten av kurset og den type overnatting du velger (privat rom på CLI, House eller privat leilighet, leilighet med kinesiske romkamerater).

Inkludert i Undervisning

20 uketimer av kinesisk Kjernen av din erfaring vil være CLI er Immersion Program, som omfatter 20 ukentlige timer med en-mot-én intensiv Mandarin trening med tre unike kinesiske lærere.

Hanna Lichtenstein var CLI Testimonial - Study Mandarin fra Study CLI på Vimeo.

Support & Emergency Assistance

Vi vet at mange studenter som reiser til Kina gjør det for første gang. På CLI, er vi stolte av å tilby omfattende støtte og assistanse til studenter. Fra det øyeblikket du ankommer i Guilin til den dagen du forlater, vil CLI være der for å hjelpe deg med spørsmål, problemer og logistikk for å gjøre overgangen til Kina så smidig som mulig - skolepenger selv inkluderer henting på flyplassen og slipp -off. I tillegg har vi teammedlemmer på vakt 24/7 for å håndtere eventuelle krisesituasjoner som kan oppstå.

Aktiviteter og Utflukter Reise

Hver uke CLI arrangerer en rekke arrangementer og aktiviteter for hele CLI samfunnet. For å bygge et levende læringsmiljø, CLI inviterer alle deltakerne, pengyous, kinesisk student-romkamerater, og CLI gruppemedlemmer til å ta del i våre utflukter og ukentlige aktiviteter. Aktivitetene omfatter gruppe potlucks, turer i Guilin og dens omgivelser, båtturer på elven Li, gjesteforelesninger på GXNU, film og spill netter, sykkelturer på landet, Kalligrafi klassen, supplerende språkaktiviteter, og mye mer.

Guilin Is Beautiful fra Study CLI på Vimeo.

Omfattende Orientering

CLI orientering er designet for å sørge for at du treffer bakken kjører. Vi vil presentere deg for din nye stue og læringsmiljø, og vi vil dele tips og råd om hvordan du navigerer på Kina erfaring og hvordan du kan maksimere din språklæring. Your orientering inkluderer en velkomst måltid med lokale gruppemedlemmer og andre programdeltakere, en introduksjon av Guilin, og en omfattende titt på hvordan du kan få mest mulig ut av dine kommende studier.

Boliger Overnattingssteder

Kostnaden for leie er fullt dekket av programmet undervisning. Alle levende rom inkluderer oppvarming og A / C, varmt og kaldt vann dusj (noen vasker ikke har varmt vann), og internett-tilkobling.

Visa Assistanse

CLI gir alle Immersion Program studenter med bistand til å skaffe en kort- eller langsiktig visum til Kina. Visumkostnader er avgitt av studenten og er ikke inkludert i skolepenger. Godkjente studenter får omfattende visumhjelp fra CLI direktør Opptak.

Boliger alternativer

Private Room at CLI CLI nyrenoverte 5-etasjers læringssenter er det perfekte sted å leve, studere, spise, slappe av, nyte Kina, og lære kinesisk. CLI Senteret har plass til maks 60 elever, og er også hjem til flere av CLI er Mandarin instruktører. Alle rommene har en rekke vestlige fasiliteter, inkludert gratis Wi-Fi, oppvarming og AC, varmt og kaldt vann, og en vestlig bad.

Homestay Program

En av de mest berikende måter å oppdage Kina er gjennom CLI homestay program. Del din stue med en lokal Guilin familie, diskutere kinesisk kultur over middag med vertsforeldrene, og lev deg inn i det kinesiske samfunnet gjennom sin mest grunnleggende enhet - familien.

Vi vil gjøre alt innenfor våre midler for å gi deg en trygg, ren og moderne bomiljø som oppfyller og overgår dine forventninger.

For mange studenter, er den beste måten å avslutte en lang dag med intensiv studie for å slappe av på ens egen leilighet. Bor i byen miljøet i en komfortabel ett til tre-roms leilighet mens han deltok i fire timer med en-mot-én kinesiske språkkurs på CLI i løpet av dagen. Alle leilighetene er fullt møblert og klar til å flytte inn.

Leilighet med kinesiske romkamerater

Integrert bolig gir studentene en rask vei til kinesisk taleferdighet. Leve med to til tre GXNU universitetsstudenter i en leilighet vestlig stil og oppdag Kina mens stadig nedsenket i kinesisk språk.

Program undervist i:
Engelsk
Kinesisk

Se 2 flere kurs fra The Chinese Language Institute »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
Pris
950 USD
i 2 uker. Prisene varierer fra 950 USD til 22,130 USD avhengig av kursets varighet og type overnatting.
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato