Les den offisielle beskrivelsen

Ønsker du å være en spansk lærer? Er du allerede en lærer i spansk som fremmedspråk? Vi tilbyr lærerutdanning kurs både i løpet av studieåret og om sommeren, kurs som kan passe dine behov og interesser. Fra innføringskurs for de fokusert på ett enkelt aspekt av Foreign Language Teaching, som for eksempel bruk av film i Språk klasserommet, eller hvilken rolle multimodale læring i bruk av IKT.

Sommer intensive kurs for lærere

Kursene gir deltakerne med viktige verktøy, ressurser og didaktiske tilnærminger som tar sikte på å lære fremmedspråk gjennom students'creative evner. Studenten blir dermed ikke bare sentrum fo læringsprosessen, men det er stor byggherre, utnytter ikke bare av informasjons- og kommunikasjonsteknologi, men også de nyeste funnene på fordelene med multimodal læring.

Curso601

Kurset er utviklet i form av tre uavhengige, men komplementære workshops, alle av dem praksisrettet, for å tillate deltakerne å oppleve aktiviteter, oppgaver og prosjekter de vil lage med / for sine elever: kortfilmer, teksting, sette på et skuespill, skrive manus for reklamefilmer, kortfilmer, blogg skriving, IKT knyttet til kunst, etc.

Du kan ta ett kurs (20t / uke), kombiner noen to kurs (40h / 2weeks) eller ta alle tre av dem (60t / 3 uker) og nyte de mange komplementære kveldsaktiviteter som inngår i programmet.

Curso602
Program undervist i:
Engelsk
Spansk

Se 4 flere kurs fra Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato