Read the Official Description

Kommuniser, pirre, overraskelse og syntetisert: dette er utfordringene for enhver fotograf dedikert til kommunikasjon, uavhengig av medium (avis, tidsskrifter, arkiver, utgivere ...) og støtte (papir, video, TV eller Internett) som publiserte deres arbeid.

Med dette kurset dokumentarfotografi og Photo Story, gjør GrisArt oppkjøpet av teoretiske, uttrykksfull, redigering, kritisk og historisk kunnskap for å utvikle denne kraftige samlede soliditeten kommunikativ ressurs.

Mens fokus på viktige spørsmål som bildet essay og fotonoticia, dykker kurset inn i bestemte sjangere (reiserapport, antropologisk, sosial og konflikt, sport eller natur), som tilbys av ulike fotografer spesialister.

Innenfor dette feltet, i økende grad, må profesjonell spesialist kunne omstille seg og tilpasse seg nye teknologier hvis de ikke ønsker å bli marginalisert i et raskt skiftende yrke. For å gjøre dette er å vurdere følgende:

- Det fotografiske stillbilde er ikke lenger den eneste grafiske ressurs. Den nye fotograf å mestre og dra nytte av videoen, noen av de aktuelle kamerafunksjoner. Dette innebærer kontrollere sine narrative koder og tekniske muligheter.

- Den tradisjonelle kamera er ikke den eneste verktøy i stand til å gi et godt resultat. Elektroniske enheter, for eksempel mobiltelefon, kan være egnet middel til å løse konkrete situasjoner. Bildet kan kompletteres med umiddelbar redigering og digital prosessering.

- Fotografer bør kontrollere kvaliteten på bildene dine og å takle dem for å forbedre sin uttrykksfullhet. Dette kreves kjennskap til digital behandling, slik at de kan virke på bakken raskt og være i stand til å formidle deres arbeid.

- Vær klar over de radikale og pågående endringer innen kommunikasjon, for å vurdere globalisering og forvaltningen av sosiale nettverk som en mulighet til å spre selve arbeidet.

GrisArt, klar over behovet for multimedia kunnskap tilbys i sin læreplan muligheten til å supplere treningen med følgende kurs: - Video Course for fotografer - Kurs i Digital Image Processing

See 13 more programs offered by GrisArt Escuela Superior de Fotografía »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Okt. 2019
Duration
7 måneder
Deltid
Deadline
By locations
By date
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato