Løpet av post produksjon og ferdiggjøring

GrisArt Escuela Superior de Fotografía

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Løpet av post produksjon og ferdiggjøring

GrisArt Escuela Superior de Fotografía

Kurset fokuserte på retusjering og bildemanipulering i reklame, mote og arbeidet til forfatteren, som utforsker avanserte prosedyrer og ressurser som er spesifikke for hvert område.

Designet for å gi studentene en beherskelse av post-produksjonsteknikker og stimulere sine kreative evner; designet for å oppnå høy effekt bilder, innenfor rammen av moderne skapelse.

Innvirkning på viktige aspekter som bildebehandlingsprogrammet av ferdigheter lært; definere en konseptuell og estetisk, som disse har til underordnet målsetting; egen metodikk og arbeid hver profesjonelle sektor.

Studenten utforsker trykkmetoder og er kjent med det store omfanget av photofinishing løsninger finnes på markedet i dag.

Omfatter en del om CGI (datagenererte bilder) for å lære og praktisere skape datagenererte bilder. Denne teknologien gjør det mulig integrering av virtuelle objekter i en ekte fotografiske miljø, hverdagslige ting i verden av reklame og kunstnerisk skaperverket.

Å innse at du trenger en god base av post-produksjon med Adobe Photoshop.

Når du har gjort og overgå relevante bevis, skal studentene ha tilegnet seg evne og sikkerhet til å lykkes eier fotografisk post produksjon og for å tilby sine tjenester i det profesjonelle markedet retoucher.

Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Okt. 2019
Duration
Varighet
8 måneder
Deltid
Price
Pris
2,300 EUR
Information
Deadline
Locations
Spania - Barcelona, Catalonia
Studiestart : Okt. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Spania - Barcelona, Catalonia
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen