Read the Official Description

Kurset fokuserte på retusjering og bildemanipulering i reklame, mote og arbeidet til forfatteren, som utforsker avanserte prosedyrer og ressurser som er spesifikke for hvert område.

Designet for å gi studentene en beherskelse av post-produksjonsteknikker og stimulere sine kreative evner; designet for å oppnå høy effekt bilder, innenfor rammen av moderne skapelse.

Innvirkning på viktige aspekter som bildebehandlingsprogrammet av ferdigheter lært; definere en konseptuell og estetisk, som disse har til underordnet målsetting; egen metodikk og arbeid hver profesjonelle sektor.

Studenten utforsker trykkmetoder og er kjent med det store omfanget av photofinishing løsninger finnes på markedet i dag.

Omfatter en del om CGI (datagenererte bilder) for å lære og praktisere skape datagenererte bilder. Denne teknologien gjør det mulig integrering av virtuelle objekter i en ekte fotografiske miljø, hverdagslige ting i verden av reklame og kunstnerisk skaperverket.

Å innse at du trenger en god base av post-produksjon med Adobe Photoshop.

Når du har gjort og overgå relevante bevis, skal studentene ha tilegnet seg evne og sikkerhet til å lykkes eier fotografisk post produksjon og for å tilby sine tjenester i det profesjonelle markedet retoucher.

See 13 more programs offered by GrisArt Escuela Superior de Fotografía »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Okt. 2019
Duration
8 måneder
Deltid
Pris
2,300 EUR
Deadline
By locations
By date
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato