Les den offisielle beskrivelsen

generell

Beskrivelse

Disse kursene er beregnet på utenlandske studenter som ønsker å oppnå et høyt nivå av spansk på den tiden at de opplever spansk kultur første hånd. Gjennom våre langsiktige kurs skal studentene oppnå nivået av spansk som kreves av institusjoner for høyere utdanning (lavere og høyere utdanning) i Spania.

Vår Long-Term spansk språk og kultur kurs gi meningsfylt praksis i grammatikk, vokabular, oral og skriftlig uttrykk, alt ved hjelp av virkelige situasjoner og tekster og tilbys på alle nivåene i det europeiske rammeverket for språk (A1-A2-B1-B2-C1-C2) .

Bortsett fra deres regelmessig, vil studentene kunne melde deg på våre forberedende kurs for DELE og ta de offisielle eksamener mens i Spania.

Schedule

  • Intensiv: Mandag til fredag 09:00 til 12:30 (med en 30-minutters pause).
  • Superintensive: Mandag til fredag 09:00 til 12:30 (med en 30-minutters pause) og 13:00 til 14:00. (Se tabell nedenfor)

Dette superintensive kurs gir studentene mulighet til å kombinere en spansk språk og kultur intensivt kurs (15 timer per uke) med en 5-timers per uke samtale eller en spansk for bestemte formål kurset.

Du vil bli bedt om å fullføre den muntlige delen av online plasseringstest på den første dagen av klasser, slik at vi kan bestemme nivået av spansk mer presist.

Valgfritt: Airport transfer: 50 EUR.

Datoer

Kursene starter hver mandag i løpet av året. En leksjon på ELE usal Alicante er 55 minutter.

Bank Holidays: I 2017 vil ELE usal Alicante bli stengt på følgende helligdager: 13 april 14 og 17 (påske), 27 april (i Santa Faz Pilgrimage), May 1 (Labor Day), 15. august, oktober 9 og 12, november 1, og desember 6 og 8.

Klassene for disse dagene vil ikke bli gjort opp.

kurs
Program undervist i:
Spansk

Se 4 flere kurs fra ALICANTE – ELE USAL »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Åpne påmelding
Duration
12 uker
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato