Read the Official Description

Den PEL er et initiativ fra Department of International Relations og Academic Cooperation vårt universitet utviklet for å møte den latinamerikanske virkeligheten fra ulike disipliner.

Dette programmet har som mål å gi kunnskap om ens egne problemer i vår region, utover spørsmål om Argentina, åpne øynene av disse slag av kultur, historie, økonomi, kunst og politikk som er grunnleggende deler av vår identitet .

Innenfor de ulike faglige tilbud som foreslås av fakultetene ved UCA, finner du den PEL en unik mulighet til å nyte en akademisk erfaring som vil bringe deg til bestemte emner som du ikke finner noe annet sted i verden. Designet for internasjonale studenter, disse kursene er også åpne extension- som alle studenter ved vårt universitet. Mens de mottar under Orientation Week informasjon direkte fra lærere som har ansvar for hvert kurs, gir vi dem muligheten til å få tilgang til innholdsguiden Minimum hvor du finner en liste over alle materialer som utgjør PEL med en kort beskrivelse av hver UCA.

Kursene som tilbys er lik arbeidsmengde og kan konverteres til studiepoeng innenfor rammen av faglig utveksling. De faglige tilbud av programmet har kurs undervist i spansk og / eller engelsk.

Å passere PEL kurs må du oppfylle de samme kravene som for ethvert materiale av UCA:

  • Delta på minst 75% av klassene.
  • Godkjenne midterms og andre vurderinger for å etablere læreren i hvert enkelt tilfelle.
  • Bestått eksamen eller avsluttende arbeid som kan være muntlig eller skriftlig, som bestemmes av hver enkelt lærer.
Program taught in:
Spanish (Argentina)

See 8 more programs offered by Pontificia Universidad Católica Argentina »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Feb. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Feb. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Feb. 2019
Sluttdato
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato
Application deadline
Sluttdato