Les den offisielle beskrivelsen

Ledelse Studier (Graduate Certificate)

&nbsp

Dette programmet er koordinert av Marymount sin Educational Partnerships program for å gi tilpasset opplæring til ansatte i en klient bedriften eller organisasjonen. Universitetet kan gi klasser på stedet hos kunden befinner seg.


De seks kurs som fører til sertifikatet of Management Studies velges av bedriftsforsamlingen eller organisatoriske sponsor fra dem som tilbys ved School of Business Administration. Disse kursene vil bli spesielt valgt å møte behovene til den enkelte organisasjon, men må godkjennes av dekan ved School of Business Administration.


Studentene kan være kvalifisert til overgangen til en School of Business Administration studiet på vellykket gjennomføring av dette sertifikatet programmet

&nbsp

&nbsp

Marymount University

&nbsp

La Marymount University være vindu mot verden! Ligger i Arlington, Virginia - bare minutter fra Washington, DC - Marymount gir deg muligheten til å leve og lære i nærheten av en av verdens mest spennende og innflytelsesrike byer. Hvis du leter etter en god utdannelse i en hovedstad sted, er dette stedet å være!


Grunnlagt i 1950 av den religiøse av Sacred Heart of Mary, er Marymount en uavhengig, coeducational katolske universitet. MU tilbyr bachelor-, master-og doktorgrader i et bredt spekter av fagområder.


Marymount er en mangfoldig og innbydende faglig fellesskap med ca 3600 studenter som representerer ca 40 stater og 70 land.


Studenter finne spennende muligheter for engasjement, service og ledelse ved Marymount. Her er hver enkeltes bidrag, ideer og talenter verdsatt, og alle bidrar til å gjøre Marymount et flott sted å bo og lære.

Program undervist i:
Engelsk

Se 12 flere kurs fra Marymount University »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato