London Direct Enrollment - Courtauld Institute of Art

IES Abroad

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

London Direct Enrollment - Courtauld Institute of Art

IES Abroad

Oversikt

Det er noe uimotståelig om London. Kanskje det er severdigheter som Big Ben eller Tower Bridge som allerede er kjent. Eller den internasjonale karakteren som er tydelig i alle nabolag, hvor mennesker med forskjellig kulturell, etnisk og sosioøkonomisk bakgrunn bor og jobber sammen. Uansett hva det er som har trukket deg til London, ikke se tilbake nå - London venter!

Dette er din sjanse til å leve og lære sammen med studenter fra Storbritannia og rundt om i verden ved å direkte registrere deg på Courtauld Institute of Art. IES Abroad London er dedikert til å forbedre din studie i utlandet med overlegen studenttjenester og muligheter til å fullt ut oppleve livet i London. Våre medarbeidere i London hjelper deg med å få mest mulig ut av din erfaring i utlandet.

London blir klasserommet ditt. Innblanding i lokalsamfunnet eller en studentklubb beriker dine læringsopplevelser og gir gode muligheter for kulturell integrasjon.

Vi ønsker at du skal føle deg hjemme i England, så vi gjør alt vi kan for å hjelpe deg med å integrere deg i livet i London. Våre boligalternativer gir deg muligheter til å møte og få nye venner, mens våre kulturelle arrangementer gjør deg kjent med byen London.

Kjappe fakta

 • Senter: IES Abroad London
 • By: London
 • Land: England
 • Studiepoeng: 15 per semester
 • Undervisningsspråk: Engelsk
 • Språkforutsetninger: Ingen

Programdatoer

Når du er innlagt, kan du se reisedatoer av Predeparture-informasjonen i MyIESabroad-kontoen før du reiser.

Høst 2018

 • 6. september - 8. desember

Våren 2019

 • Tidlig januar til slutten av mars (vårens eneste studenter)
 • Tidlig januar - slutten av juni (helårsstudenter)

Kommende søknadsfrist:

 • Våren 2019 - 15. oktober 2018

akademikere

IES Abroad oppdrag er enkelt: å gi deg den beste studien i utlandet programmet mulig - som inkluderer de høyeste akademiske og kulturelle opplevelsene. Derfor samarbeidet vi med Courtauld kunstinstitutt.

The Courtauld Institute of Art

IES Abroad har æren av å være bare av et utvalg av studier i utlandet som har et partnerskap med Courtauld kunstinstitutt, noe som gir IES Abroad kunsthistorie majors en eksepsjonell mulighet til å studere på dette verdensberømte instituttet. Courtauld-læreplanen ble grunnlagt i 1932 og forankret i grundig historisk analyse, og er designet for studenter som er forberedt på å være aktivt engasjert i de mest utfordrende og avanserte kritiske temaene i kunsthistorie. Med liten gruppeinstruksjon i hjertet av den akademiske opplevelsen, forventes du å ta ansvar for å mestre materialet og delta fullt ut i diskusjoner.

kurs

Studentene registrerer vanligvis for standard andre studieprogram i Courtauld for enten ett semester eller et akademisk år. Liten gruppeopplæring står i hjertet av den akademiske opplevelsen. Studiet kan inkludere bred historisk periodedekning eller mer spesialisert og grundig etterforskning av to perioder og problemstillinger knyttet til to bredere kunsthistorieområder. Områder kan omfatte klassisk / bysantinsk / middelalderlig; Renaissance; Tidlig moderne eller moderne / moderne. Avhengig av tidligere kurs, kan du bli tildelt eller kunne velge mellom en rekke undersøkelser og tekster og sammenhengskurs. Du kan også ønske å forfølge selvstendige studier. Høst Semester Studenter som studerer ved Courtauld på høstsemesteret registrerer seg i ett rammeverk for tolkningskurs, og en periodeskurs. Tidligere periode kurs har inkludert:

 • Avfall og fall: Kunst og transformasjon i sen antikken
 • Kunst i Venezia c. 1420 - 1510
 • Rococo til Revolusjon: Kunst og Samfunn i Frankrike c. 1715-1790
 • Historier av tjuende århundre kunst: American Art 1945 - 1972
 • Katedraler i kontekst: Religion og Den store kirke i England 1170 - 1350

Vårsemester Studenter som studerer på Courtauld i vårsemesteret vil registrere seg i ett tekst- og kontekstkurs og ett temakurs. Tidligere tekster og kontekster har inkludert:

 • Metafysikken til kunsthistorie: Tysk kunsthistorie fra Kant til Gombrich
 • Mann, Natur og Byggingen av Landskapsideen
 • Tilnærminger til Michelangelo-arkitekturen
 • Monumenter og Minne
 • Kunstneres skrifter: 1960-tallet til nåtiden

rådgivning

Selv om du registrerer deg direkte på et av våre partneruniversiteter, vil vi være der for deg når du trenger oss.

rådgivning

Å velge og registrere direkte i utlandet kan være forvirrende og overveldende. Dette er grunnen til at vi tilbyr deg rådgivning som er spesifikk for dine behov. Vårt mål er å gi støtte og veiledning gjennom hele søknaden og innskrivingsprosessen. Men våre rådgivningstjenester stopper ikke der. Mens du er i London, er våre ansatte tilgjengelig for å hjelpe deg med overgangen til ditt nye hjem.

Brukerstøtte

Støttetjenestene vi tilbyr IES Abroad direkte påmeldingsstudenter er spesielt utviklet for å hjelpe deg med å oppnå dine studiemål i utlandet så effektivt og jevnt som mulig. Vi vet at du studerer i utlandet er et eventyr, og til tider kan du trenge hjelp eller bare noen til å snakke med. Derfor er våre ansatte der for deg.

Personell på stedet

Uansett om du har spørsmål om faglige krav, bolig, trivsel og sikkerhet, er vårt London-baserte IES Abroad personale tilgjengelig for å hjelpe deg. På grunn av vårt nære forhold til universitetene i London, kan IES Abroad også tilby deg unike faglige, sosiale og kulturelle muligheter. Våre medarbeidere i London følger deg gjennom orientering, samt på IES Abroad -fotturer og kulturelle arrangementer.

bolig

Vi ønsker å sørge for at din største utfordring er å bestemme hvilke landemerker du vil se først eller oppdage den beste kaféen - ikke å finne et sted å bo der du føler deg komfortabel. Vi gjør vårt beste for å finne boliger som reflekterer hvordan de lokale studentene bor. Vårt mål er at når du forlater London, vil det føles som hjemme.

Residence Hall - Du vil bo i en internasjonal studentresidens beliggenhet i sentrale London. Du og en annen IES Abroad student deler et rom med tilhørende bad og vil enten ha tilgang til et felles kjøkken med andre på gulvet eller en kjøkkenkrok på rommet ditt. Ingen måltider er inkludert, men det er mange rimelige spisesteder i nærheten. Det er vaskerom og fellesarealer med trådløst internett (og 24-timers Internett-tilgang på rommet ditt) på ulike etasjer i residenshuset. Nyt den døgnåpne sikkerheten og en kort spasertur til offentlig transport.

Studentliv

Orientering IES Abroad Orientering Ved ankomst i London deltar du i en innledende orientering med IES Abroad London-staben. Designet spesielt for studenter med direkte innmelding, introduserer IES Abroad orienteringsprogrammet deg til ditt direkte påmeldingsprogram, medstudenter og til London. Andre høydepunkter kan inkludere en busstur i London og andre kulturelle aktiviteter. Også, du lærer om undervisningsmetoder av britiske professorer på Courtauld. Universitetsorientering Du deltar også på orientering på Courtauld, hvor du blir kjent med studentlivets logistikk.

Fritidsaktiviteter

Avgrens måten du bor og lær i London gjennom våre kulturelle arrangementer, for eksempel:

 • Touring Parliament, kongelige palasser og hager
 • Delta på lokale sportsbegivenheter, som den engelske Premier League
 • Går på utflukter til Londons ulike markeder
 • Går til førsteklasses forestillinger på Londons mange underholdningssteder

Universitetsklubber

Fordi Courtauld er tilknyttet Universitetet i London, har du mange muligheter for videre integrasjon med lokale studenter på et ekstrautdanningsnivå. Universitetet i London er en sammenslutning av 28 uavhengige institusjoner, hvorav mange har aktive studentorganisasjoner.

Kvalifikasjonskrav

 • 18 år
 • I god stand på hjemme skolen din
 • 3,5 GPA eller bedre på en 4,0-skala. GPA under 3,5 vil ikke bli vurdert.
 • Junior eller senior står når programmet starter.

Pass

Et pass som er gyldig i minst seks måneder utover programmets sluttdato, med minst to tomme sider er nødvendig. Et studentvisum kan bli pålagt å komme inn i England. Ved opptak vil du motta mer informasjon om søknadsprosessen og eventuelle tilknyttede gebyrer. Visum søknadsprosessen for ikke-amerikanske borgere kan være ekstremt lang; vennligst kontakt oss for mer informasjon. Hvis du studerer med IES Abroad i England, kan du være kvalifisert til å bruke IES Abroad ACCeSS-programmet. ACCeSS er vår visumbehandlingstjeneste der vi sender inn visumansøgningen og dokumentasjonen til konsulatet for deg.

Koste

Høst 2018

 • Undervisning: $ 17155
 • Bolig: $ 4,085
 • Forsikring: $ 230
 • Totalt: $ 21.470

Studieår

 • Undervisning: $ 30.860
 • Bolig: $ 12 160
 • Forsikring: $ 455
 • Totalt: $ 43.475

Vurder disse prisene som utgangspunkt. Vi oppfordrer deg til å kontakte studiet i utlandet for å fastslå den faktiske kostnaden for deg når du tar stilling til økonomisk støtte, stipend, skolepolitikk og andre faktorer.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
IES Abroad

Sist oppdatert May 20, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Jan. 2019
Duration
Varighet
1 - 2 semestre
Heltidsstudier
Price
Pris
21,470 USD
Programkostnad Fall 2018
Information
Deadline
Locations
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland - London, England
Studiestart : Jan. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Mars 31, 2019
Dates
Jan. 2019
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland - London, England
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Mars 31, 2019