Les den offisielle beskrivelsen

london

Oversikt

Det er noe uimotståelig om London. Kanskje det er severdigheter som Big Ben eller Tower Bridge som allerede er kjent. Eller den internasjonale karakteren som er tydelig i alle nabolag, hvor mennesker med forskjellig kulturell, etnisk og sosioøkonomisk bakgrunn bor og jobber sammen. Uansett hva det er som har trukket deg til London, ikke se tilbake nå - London venter!

Dette er din sjanse til å leve og lære sammen med studenter fra Storbritannia og rundt om i verden ved å direkte registrere deg på University College London. IES Abroad London er dedikert til å forbedre din studie i utlandet med overlegen studenttjenester og muligheter til å fullt ut oppleve livet i London. Våre ansatte i London vil hjelpe deg med å få mest mulig ut av din erfaring i utlandet. London blir klasserommet ditt. Innblanding i lokalsamfunnet eller en studentklubb beriker dine læringsopplevelser og gir gode muligheter for kulturell integrasjon. W

e vil at du skal føle deg hjemme i England, så vi gjør alt vi kan for å hjelpe deg med å integrere deg i livet i London. Våre boligalternativer gir deg muligheter til å møte og få nye venner, mens våre kulturelle arrangementer gjør deg kjent med byen London.

Kjappe fakta

 • Senter: IES Abroad London
 • By: London
 • Land: England
 • Studiepoeng: 16 per semester
 • Undervisningsspråk: Engelsk
 • Språkforutsetninger: Ingen

Programdatoer

Når du er innlagt, kan du se reisedatoer av Predeparture-informasjonen i MyIESabroad-kontoen før du reiser.

Høst 2018

13. september - 15. desember

Våren 2019

Sent i desember - tidlig juni

Kommende søknadsfrist:

Våren 2019 - 14. september 2018

akademikere

IES Abroad oppdrag er enkelt: å gi deg den beste studien i utlandet programmet mulig - som inkluderer de høyeste akademiske og kulturelle opplevelsene. Derfor samarbeidet vi med University College London.

University College London

Universitetshøgskolen i London (UCL) ble grunnlagt i 1826 og registrerer over 23 000 studenter som representerer over 140 land. UCL var et av de topprangerte universitetene over hele verden, og det var det første universitetet i England som ønsket velkommen studenter uten hensyn til religion, rase, kjønn eller klasse. Mer enn 21 Nobelprisvinnere er fra UCL-fellesskapet.

kurs

Studentene søker vanligvis på en eller noen ganger to fagavdelinger og velger deretter kurs fra disse og / eller andre avdelinger. Du melde deg på fire kurs (16 studiepoeng) per semester. UCL-bachelorprogrammet består av en rekke forelesninger, seminarer og opplæringsprogrammer (og labklasser hvis de er påmeldt i naturfag). Opplærings klasser er mye mindre enn forelesningskurs og i enkelte avdelinger undervises på en-til-en-basis. UCL tilbyr et bredt spekter av disipliner, med spesielle styrker i:

 • Arkeologi
 • Engelsk
 • Økonomi
 • Geografi
 • Historie
 • Filosofi

For en komplett liste over aktuelle klasser, se UCLs liste over emner. UCL åpner også sin Arts and Sciences (BASc) -modul til studenter som bor i et semester eller mer. Viktig merknad: Noen avdelinger, for eksempel ledelsesvitenskap og innovasjon, er kun tilgjengelig for akademiske år og vårsemester. Også enkelte emner kan kreve en ekstra avgift. Se fanen Kostnader for mer informasjon. Også, noen fag - som antropologi, arkeologi, datavitenskap, ingeniørfag, kunst, geografi, psykologi, ledelsesvitenskap (inkluderer økonomi, markedsføring og andre fagfag) og vitenskapene - krever et tilleggsgebyr . Mer informasjon om denne avgiften er i Kostnadsseksjonen til venstre. Studenter som er usikre på om deres bestemt studietilfeller vil pådra seg gebyret, bør sjekke online disiplinguide (link ovenfor) og kontakte sin rådgiver for å diskutere om de er usikre på om de vil pådra seg tilleggsavgiften.

rådgivning

Selv om du registrerer deg direkte på et av våre partneruniversiteter, vil vi være der for deg når du trenger oss.

rådgivning

Å velge og registrere direkte i utlandet kan være forvirrende og overveldende. Dette er grunnen til at vi tilbyr deg rådgivning som er spesifikk for dine behov. Vårt mål er å gi støtte og veiledning gjennom hele søknaden og innskrivingsprosessen. Men våre rådgivningstjenester stopper ikke der. Mens du er i London, er våre ansatte tilgjengelig for å hjelpe deg med overgangen til ditt nye hjem.

Brukerstøtte

Støttetjenestene vi tilbyr IES Abroad direkte påmeldingsstudenter er spesielt utviklet for å hjelpe deg med å oppnå dine studiemål i utlandet så effektivt og jevnt som mulig. Vi vet at du studerer i utlandet er et eventyr, og til tider kan du trenge hjelp eller bare noen til å snakke med. Derfor er våre ansatte der for deg.

Personell på stedet

Uansett om du har spørsmål om faglige krav, bolig, trivsel og sikkerhet, er vårt London-baserte IES Abroad personale tilgjengelig for å hjelpe deg. På grunn av vårt nære forhold til universitetene i London, kan IES Abroad også tilby deg unike faglige, sosiale og kulturelle muligheter. Våre medarbeidere i London følger deg gjennom orientering, samt på IES Abroad -fotturer og kulturelle arrangementer.

bolig

Vi ønsker å sørge for at din største utfordring er å bestemme hvilke landemerker du vil se først eller oppdage den beste kaféen - ikke å finne et sted å bo der du føler deg komfortabel. Vi gjør vårt beste for å finne boliger som reflekterer hvordan de lokale studentene bor. Vårt mål er at når du forlater London, vil det føles som hjemme. Som en del av våre direkte påmeldingstjenester tilbyr vi velutstyrte, komfortable boliger for alle studenter, fordi det å være tryggt å sikre bolig selvstendig kan være utfordrende. IES Abroad oppfyller våre sikkerhets- og sikkerhetsstandarder. Studenthus - UCL tilbyr selvbetjent innkvartering i studenthus. Kjøkken er tilgjengelig der du kan forberede mat, eller måltider kan kjøpes fra de ulike matbutikkene på hovedkampen UCL. Alle rommene har dataportaler.

Studentliv

orientering

IES Abroad Orientation Ved ankomst i London deltar du i en innledende orientering med IES Abroad London-staben. Designet spesielt for studenter med direkte innmelding, introduserer IES Abroad orienteringsprogrammet deg til ditt direkte påmeldingsprogram, medstudenter og til London. Andre høydepunkter kan inkludere en busstur i London og andre kulturelle aktiviteter. I tillegg vil du lære om undervisningsmetodene til britiske professorer i vertsinstitusjonen din. Universitetsorientering Du vil også delta i SOAS 'orientering, der du blir kjent med studentlivets logistikk.

Fritidsaktiviteter

Avgrens måten du bor og lær i London gjennom våre kulturelle arrangementer, for eksempel:

 • Touring Parliament, kongelige palasser og hager
 • Delta på lokale sportsbegivenheter, som den engelske Premier League
 • Utflukter til Londons ulike markeder
 • Går til førsteklasses forestillinger på Londons mange underholdningssteder

Universitetsklubber

UCL studentkår er en flott måte for internasjonale studenter å integrere videre i det lokale studentelivet. Fagforeningen sponser mer enn 140 klubber og samfunn, og hvert år velger ca 8000 studenter å delta.

Kvalifikasjonskrav

 • 18 år
 • I god stand på hjemme skolen din
 • 3,3-3,7 GPA eller bedre på 4,0 skala (3,7 for økonomidivisjon, 3,3 for historieavdeling og psykologiavdeling, 3,5 for engelskavdeling, 3,5 for ledelse). Søkers GPA må oppfylle publisert GPA-krav for område / studieavdeling til ansett
 • Junior eller senior står når programmet begynner.

Pass

Et pass som er gyldig i minst seks måneder utover programmets sluttdato, med minst to tomme sider er nødvendig. Et studentvisum kan bli pålagt å komme inn i England. Ved opptak vil du motta mer informasjon om søknadsprosessen og eventuelle tilknyttede gebyrer. Visum søknadsprosessen for ikke-amerikanske borgere kan være ekstremt lang, vennligst kontakt oss for mer informasjon. Hvis du studerer med IES Abroad i England, kan du være kvalifisert til å bruke IES Abroad ACCeSS-programmet. ACCeSS er vår visumbehandlingstjeneste der vi sender inn visumansøgningen og dokumentasjonen til konsulatet for deg.

Koste

Høst 2018

 • Undervisning: $ 15.695
 • Bolig: $ 4,975
 • Forsikring: $ 230
 • Totalt: $ 20,900

Studieår

 • Undervisning: $ 28 235
 • Bolig: $ 13.475
 • Forsikring: $ 455
 • Totalt: $ 42,165

Vurder disse prisene som utgangspunkt. Vi oppfordrer deg til å kontakte studiet i utlandet for å fastslå den faktiske kostnaden for deg når du tar stilling til økonomisk støtte, stipend, skolepolitikk og andre faktorer.

Program undervist i:
Engelsk
IES Abroad

Se 132 flere kurs fra IES Abroad »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
1 - 2 semestre
Heltid studier
Pris
20,900 USD
Programkostnad Fall 2018
Deadline
Etter sted
Etter dato