Luftfart Diplom (kommersiell Pilot Lisens)

Aviation Study Centre

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Luftfart Diplom (kommersiell Pilot Lisens)

Aviation Study Centre

Programoversikt

Commercial Pilot License (CPL) er lisensen du trenger for å fungere som pilot. Opplæring for denne lisensen inkluderer grunnleggende opplæring (ligner rekreasjons- og privatlisensopplæring), samt mer komplisert trening for å sikre at du er i stand til å håndtere et bredt spekter av situasjoner trygt. CPL inkluderer også ekstra teori kunnskap og avansert flytid.

Studenter med tidligere luftfartstrening og erfaring kan også søke om dette kurset og vil motta anerkjennelse for tidligere læring å oppgradere eller konvertere til sine australske pilotkvalifikasjoner.

Vi tilbyr dette programmet i Gold Coast (Australia) som et formelt Diploma of Aviation-program og Hamilton (New Zealand) som en grunnleggende NZ CPL.

Opptakskrav

Akademisk: Senior High School ferdigstillelse tilsvarer australske Årets 12 foretrekkes. Studenter som ønsker å starte trening under år 12 er velkommen til å søke og vil bli vurdert i hvert enkelt tilfelle.

Alder: 18 år. Yngre studenter er velkommen til å søke og vil bli vurdert i hvert enkelt tilfelle.

Engelsk: 6,0 IELTS eller tilsvarende for direkte oppføring. Studenter med lavere engelsknivå kan pakke dette programmet med vårt godkjente engelsksporingsprogram.

RPL: Studenter med tidligere opplæring eller luftfartserfaring kan være kvalifisert for avansert stående gjennom anerkjennelse for tidligere læring. Vennligst spørre for detaljer.

Medisinsk:For å unngå skuffelse, anbefaler vi at søkere gjennomgår medisinsk testing for piloter i hjemlandet eller ideelt, med en australsk CASA godkjent medisinsk sensor. Ta kontakt med oss ​​for detaljerte råd.

Hvordan man søker

Vår søknadsprosess er designet for internasjonale studenter og er vanligvis rask og enkel. Søknader kan sendes online og vårt team er klar til å svare på eventuelle spørsmål eller gi ytterligere støtte. Vennligst registrer din interesse ved hjelp av Informasjonsforespørselsskjemaet.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Åpen påmelding
Duration
Varighet
46 - 46 uker
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
78,000 AUD
Vennligst se vår hjemmeside for mer informasjon.
Information
Deadline
Locations
Australia - Gold Coast, Queensland
Studiestart : Åpen påmelding
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Åpen påmelding
Australia - Gold Coast, Queensland
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen