Luftfart Grad

US Aviation Academy

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Luftfart Grad

US Aviation Academy

Gå til college har blitt en standard del av inn i arbeidsmarkedet i alle bransjer, og luftfart er ikke noe unntak. I dag er det ganske fordelaktig å ha en fire-årig utdanning ved søknad til store flyselskapene etter å tjene din Air Transport Pilot, eller ATP. US Aviation Academy har holdt tritt med denne utviklingen ved å samarbeide med Tarrant County College, også kjent som TCC, og Liberty University som en Flight Training Partner. Fellesskap, TCC og US Aviation tilby fast ving og rotor-fløyen trening, dag eller natt, på den største luftfart utdanning anlegg i Texas. Programmet kan være ferdig i to år, hvoretter studentene vil ha sin lisens, karakterer og medarbeider av anvendt vitenskap grad, eller AAS. Liberty University tilbyr fleksibilitet av online akademikere sammen med en fire år bachelorgrad. I kombinasjon med Liberty University akademikere, vil US Aviation gi Part 141 flytrening på Denton campus.

Pengene

Studentene vil være ansvarlig for å betale TCC undervisning, fly kostnader, bøker og utstyr. TCC er 2013 undervisning prisen er $ 55 per semester time for Tarrant County beboere, $ 86 per time for andre Texas beboere og $ 205 per time for studenter som befinner seg utenfor Texas. Sammenlignet med en privat høyskole, som for eksempel University of North Dakota, som også tilbyr et pilotprogram og lader $ 312 per semester time for North Dakota beboere, disse er noen av de mest rimelige priser tilgjengelig i dag. Bøker og utstyr er beregnet til å koste $ 2,000. Flight opplæringskostnader varierer avhengig av drivstoff og andre kostnader, slik at en nåværende sitat vil være nødvendig for å få en up-to-date rate.

Dette kan være i ferd med å høres litt ut av rekkevidde i en økonomisk forstand, men en annen fordel av å samarbeide med TCC er det faktum at institusjonen gir større finansieringsløsninger til sine studenter i forhold til andre flyskoler. Det er en rekke luftfartsspesifikke stipender, statlig økonomisk støtte, slik som FAFSA, og betaling planer. I tillegg til disse hjelpemidlene, godtar TCC også veteraner "og militære fordeler lignende en GI regningen.

Liberty University er også i stand til å bruke økonomisk støtte og tilbyr rabatter for veteraner. Liberty økonomisk støtte avdelingen er lett tilgjengelig på nettet, så vel som via telefon. Det finnes også dedikerte ansatte for å hjelpe veteraner.

Pilotprogrammet

Studentene må gjennomføre kurs i fem grunnleggende fagområder: komposisjon, tale, atferdsmessige vitenskap, matematikk og humaniora. Til tross for disse sentrale krav, studentenes kursene fokuserer primært på luftfart og kan variere fra Aviation Meteorologi til Turbine Aircraft Systems.

Flygetreningen er fullført i Cessna, Piper og Schweizer fly under en del 141 fly program med selv undersøke myndighet. Dette betyr de timene som kreves for å tjene en flygersertifikat er redusert, og dermed ingen tid er bortkastet venter utenfor sensorer som kan vise seg å være både tidkrevende og kostbart.

Videre er kandidater som har sin CFI garantert et intervju med amerikanske Aviation for en flyinstruktør posisjon, noe som åpner for en sømløs karriereutvikling.

Helicopter Flight Training Program

TCC er stolte av å tilby en Helicopter Flight Training Program skreddersydd for de som ønsker å gå inn i rotoren luftfart arena. I tillegg til å fylle kurs som hovedsakelig fokuserer på helikopter trening og luftfart, studenter i TCC er Helicopter Flight Training Program må gjennomføre kurs i fem ekstra skoleområder, inkludert: tale, atferdsmessige vitenskap, matematikk, komposisjon og humaniora.

US Aviation Academy

På US Aviation Academy, tar vi vare på våre internasjonale fly-trening studenter fra det øyeblikket de ankommer. Vi har studentboliger klar for deg, så du trenger ikke å bekymre deg om en leieavtale eller finne romkamerater. Som en ekstra bonus, eliminerer vår van transportsystem behovet for å eie en bil. Ikke bare vil vi ta deg til og fra campus for opplæring, US Aviation Academy tar også studentene til matbutikk og mange andre nødvendige destinasjoner. Vi koordinerer fritidsaktiviteter, slik at du kan oppleve det beste at Dallas-Fort Worth Metroplex har å tilby, inkludert kollegiale og profesjonelle sportsarrangementer som NBA basketball spill!

Uttalelser

"Jeg takker og ønsker alle lykke til instruktører, vedlikehold mannskap og medlemmer av US Aviation Academy for min vellykket reise for å bli en kommersiell pilot."

  • Deepankar S.

"International Student direktør Flyet skolens jobbet med meg å hjelpe meg å nå mine personlige tidsfrister. Han har også sørget for at jeg trente i samsvar med offentlige forskrifter fra mitt land (indisk DGCA). "

  • Pratik J.

"Jeg er veldig fornøyd med US Aviation Academy. I 45 dager siden jeg har vært her har jeg nådd mitt Private Pilot License, og jeg har stor suksess så langt i min Instrument trening. Jeg er nå i instrumentbakke skolen kurs og synes det å være en effektiv måte å lære mye informasjon raskt. Takk for at du hjelper meg til å bli en kommersiell pilot! "

  • Satish B.

"Å US Aviation Academy: Takk for at du hjelper meg å oppnå min Commercial Pilot med skolen din. Jeg har blitt valgt for en mest prestisjefylte selskap, Indian Airlines, flyr en A320 med lønn på $ 4000 per måned. Jeg vil gjerne anbefale så mange av mine venner og familie som mulig til å bli med skolen din. Beste ønsker"

  • YC
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2018
Duration
Varighet
2 - 4 år
Deltid
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
USA - Denton, Texas
Studiestart : Sept. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2018
USA - Denton, Texas
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen