Les den offisielle beskrivelsen

Hvis du elsker vitenskapen om lyd og blanding, manipulering og mastering av musikk i opptaksstudier og live arenaer, er dette nivå 3 lydteknikk kurs den perfekte måten å utvikle dine ferdigheter for kreativt arbeid eller universitet.

LYNENS VIDENSKAP

Utvikle din forståelse av hvordan lyd og akustikk fungerer.

STUDIO LYD

Få ferdigheter i opptak fra studio design gjennom å miking, blanding og mastering.

LIVE LYD

Arbeid i en rekke levende lydmiljøer, sette opp PA og overvåke og mestre kunsten med levende blanding.

DEVELOP BUSINESS SKILLS

Få ferdighetene til å markedsføre deg selv i bransjen.

Start din kreative karriere

Ved å velge Sound Engineering Level 3 kurset får du ferdighetene til å gå på universitet eller i kreativt arbeid.

Den kreative sektoren er et av de raskest voksende områdene i den britiske økonomien og et flott og spennende sted å jobbe.

Denne lydingeniør kurset kan føre til:

 • En kreativ grad på universitetet, hvor du kan få ytterligere ferdigheter i forberedelse til arbeid. Dette kan være en lydteknikk eller musikkteknologi grad eller et annet emne som tar din fancy. Du må fullføre begge årene for å generere UCAS-poengene for universitetets oppføring. Access utvikler et nytt utvalg av kreative grader som vil gi perfekt fremgang med en FdSc i Audio
 • Sysselsetting, eller selvstendig næringsdrivende, i de kreative næringene. Dette kan være som et studio eller en levende lydingeniør, eller det kan komme inn i et annet område av musikk- eller kreative næringer.
 • Et kreativt lærlingskap som en skritt for å jobbe.

GET INDUSTRI ERFARING

Å være på Adgang er så mye mer enn bare å gjøre et kurs. Du får sjansen til å få førstehånds opplevelse av musikk og kreative næringer.

Her er noen av mulighetene du kan dra nytte av:

 • HENDELSER: Du har unike muligheter til å vise frem arbeidet ditt. Disse spenner fra en lokal konsert til sjansen til å utføre på en festival scene på arrangementer som Latitude organisert av partner, Festival Republic.
 • MASTERCLASSES: Access fremmer bransjemesterklasser fra pro lydingeniører og produsenter.
 • TWINE: Alle våre studenter får gratis Twine-medlemskap, som er en online plattform som tillater kreative mennesker å samarbeide på prosjekter og tjene penger!
 • FOCUSRITE: Access er stolt av sitt partnerskap med Focusrite. Du får sjansen til å få hendene på over £ 500 av GRATIS Focusrite lyd plugin-moduler, støttet av spesielle Focusrite workshops.

FÅ EN KVALIFIKASJON

Ved vellykket gjennomføring vil du få en anerkjent kvalifikasjon som du kan legge til i din kreative CV:

 • To-årig RSL Nivå 3 Utvidet Diplom for Musikkutøvere. Dette kan generere opptil 168 UCAS-poeng på 2017-tariffen.
 • Vær oppmerksom på at disse UCAS-poengene er for Distinction * og lavere karakterer genererer betydelig færre poeng.
 • Det utvidede eksamensbeviset tilsvarer tre A-nivåer eller et BTEC nivå 3-diplom.

VARIGHET

 • The Sound Engineering Level 3 kurs varer i to år.
 • Det leveres vanligvis over tre til fire dager i uken fra september til juni (dagtid). Hvor lenge du er på college vil avhenge av hvilke ekstra engelsk og matematikk økter du trenger å delta.
 • Hvis du er eldre 16-18 31. august 2018, og / eller ved starten av ditt lydteknikk kurs, så kurset hvis GRATIS
 • Hvis du er 19 år gammel 31. august 2018, og / eller ved starten av Sound Engineering kurset må du betale £ 4800 per år. Du kan imidlertid søke om et avansert lån for å dekke kostnadene ved dette kurset. Du må bare betale tilbake lånet når du begynner å tjene over £ 25 000 per år.

INNTAKSKRAV

Søknad om dette lydteknikk kurset er enkelt.

Alt du trenger å gjøre er å fylle ut vårt elektroniske søknadsskjema, og vi vil komme tilbake i kontakt med noen foreslåtte datoer når vi kan møte opp for å diskutere det videre.

 • SKILLSETT: Vi verdsetter din kreative lidenskap og ferdigheter fremfor alt annet. Du må imidlertid også vise at du er i stand til å jobbe på nivå 3 (en nivåstandard). For skolelever, vil vi kreve bevis på dine forventede og faktiske karakterer, støttet av en skolehenvisning. Dette kurset for lydteknologi er for mer erfarne lydingeniører med mer kunnskap om levende og innspilt lyd. Du bør allerede være kjent med aspekter av levende og studio lyd og være oppmerksom på minst en eller to programvareplattformer som Logic Pro eller Pro Tools. Vær oppmerksom på at du ikke vil kunne registrere deg dersom du blir under 16 år den 31. august. Søknader fra personer under denne alderen er fortsatt velkomne, men vil bli utsatt til det følgende år.
 • Intervju: Du vil bli invitert til et intervju hvor du vil bli forventet å demonstrere eller diskutere dine ferdigheter i å bruke et blandebord / levende lydutstyr og / eller en diskusjon av dine ferdigheter og erfaringer til dags dato.
Program undervist i:
Engelsk

Se 9 flere kurs fra Access Creative College »

Sist oppdatert July 3, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
4,800 GBP
per år, hvis du er 19 år gammel 31. august 2018. Gratis for 16-18 år gamle studenter.
Deadline
Etter sted
Etter dato