Les den offisielle beskrivelsen

Å administrere en restaurant vellykket er en utfordring på grunn av sin kompleksitet. Den vellykkede ledelsen av en restaurant innebærer mer enn å tilby en balansert meny designet for å generere inntekter. En rekke faktorer spiller en rolle i ledelsen av en restaurant: evnen til å danne et forhold til kunder, prospektering for virksomhet i digitale medier, evnen til å reagere effektivt på etterspørsel, danne relasjoner basert på tillit og evne til å håndtere leverandører er faktorer som spiller en rolle i ledelsen av en restaurant.

Kontroll over disse faktorene er avgjørende for å kunne på en sikker og sammenhengende måte gjennomføre alt vi har diskutert og planlagt for vår virksomhet. Dette er en sektor i en tilstand av konstant forandring, hvor konkurransen er hard og hvor man må svare kundens forventninger. Som et resultat, nyhet og trender må være verktøy som hjelper oss med å forbedre og styre vår virksomhet på vei til suksess.

Mål

1. Å skaffe kunnskap og teknikker i restaurantforvaltning og analysere sine spesielle egenskaper på sine ulike felt.

2. Lær om metoden for optimal organisering av økonomiske, tekniske og menneskelige ressurser.

3. Analyser tilbudet og metodikken for å sette priser.

4. Lær om tilbudet, trender og nye formater og forslag i restaurantbransjen.

5. Utvikle evner for styring og håndtering av arbeidsteam, spesielt i en restaurant.

6. Lær om virkelige erfaringer fra fagfolk i restaurantledelse.

7. Visualiser evner som en leder må ha, og hvordan opprettholde dem på lang sikt.

8. Lær om nåværende offline og online markedsføring og salgsteknikker.

På hvem den er rettet mot

På enkeltpersoner som ønsker å kjøre en restaurant.

Kokker som vil gå et skritt videre og ha sin egen restaurant.

På entreprenører i cateringbransjen.

Forutsetninger for opptak

Pass på forhåndstillatelsesintervjuet.

Opptaksprosess

1. Fullfør opptaksskjemaet og send dokumentasjon.

Denne prosessen er fullført online ved hjelp av denne lenken.

2. Opptakstest og nivå på spansk språkkunnskaper.

Selv om vi vil gi deg det simultane oversettelsespilotsystemet, vil litt kunnskap om spansk være nyttig. Opptak test vil gi er en indikasjon på ditt nivå og dine personlighetstrekk, vilje til å jobbe og kreativitet.

3. Intervju med programkoordinatoren.

Du vil få et telematisk intervju med programkoordinatoren, som vil vurdere kompatibiliteten med gruppen og ditt bidrag til det samme.

4. Opptakskomiteen.

Din søknad vil bli sendt til Admissions Committee, som vil gjøre den endelige beslutningen basert på informasjon mottatt under prosessen.

5. Godkjennelse og reservasjon.

Hvis meningen er positiv, vil du kunne registrere deg ved å betale for en bestilling. Velkommen til CIB!

Program undervist i:
Spansk
Engelsk

Se 11 flere kurs fra Culinary Institute of Barcelona »

Sist oppdatert November 10, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Mai 2019
Sept. 2019
Duration
11 måneder
Deltid
Pris
21,000 EUR
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Mai 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Jan. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

Mai 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato

Jan. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato