Medarbeider Av Anvendt Vitenskap I Business Management

Wallace State Community College

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Medarbeider Av Anvendt Vitenskap I Business Management

Wallace State Community College

Ledelsen læreplanen er utformet for å gi et godt kjennskap til mange intrikate men praktiske forretningskonsepter. Det utsetter studentene til de utfordringene dagens ledere i både næringslivet.

Prosessen med ledelse er jakten på mål. Ledelsen konsekvent involverer fire grunnleggende funksjoner-planlegging, organisere, lede og kontrollere. Hver løser et spesielt sett av problemer og krever et spesielt sett av ferdigheter. Betydningen av lederskap, nærhet med kunder og ansatte, motivasjon og kommunikasjon er lærdom som business personer må kjenner godt.

Ledere kan bli funnet i en rekke felt, inkludert salg, konstruksjon, food service, menneskelige ressurser og helsetjenester.

Karriere Outlook

For salgsstillinger, noen arbeidsgivere foretrekker en grad i økonomi og administrasjon med vekt på markedsføring. Kurs i forretningsjuss, økonomi, regnskap, økonomi, matematikk og statistikk er en fordel. Reklame, markedsføring, kampanjer, PR, og salgssjef arbeidsplasser er svært ettertraktede. Median årslønn i mai 2011 var $ 103,610 salgssjefer.

Bygg ledere plan, direkte og koordinere en rekke byggeprosjekter, blant annet bygging av alle typer boliger, kommersielle og industrielle strukturer, veier, broer, avløpsanlegg, og skoler og sykehus. Gode ​​jobbmuligheter for bygging ledere forventes gjennom 2014 fordi antall ledige stillinger vil overstige det antall kvalifiserte personer som søker å gå inn i yrket. Median årslønn på byggeledere i mai 2011 var $ 85,980.

Ansettelse av medisinsk og helsefaglig tjenester ledere er forventet å vokse raskere enn gjennomsnittet for alle yrker gjennom 2014, som helsesektoren fortsetter å utvide og diversifisere. Jobbmuligheter vil være spesielt god i kontorene til helsepersonell, generelle medisinske og kirurgiske sykehus, hjem helsetjenester, og poliklinisk barnehager. Søkere med arbeidserfaring i helsevesenet feltet og sterke business og ledelse bør ha de beste mulighetene. Median årslønn på medisinsk og helsefaglig tjenester ledere var $ 88 340 i mai 2011. (Kilde: US Department of Labor Bureau of Labor Statistics)

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2018
Duration
Varighet
5 semestre
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
USA - Hanceville, Alabama
Studiestart : Sept. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2018
USA - Hanceville, Alabama
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen