Medarbeider av anvendt vitenskap i kulinariske kunst ledelsen

Ancilla College

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Medarbeider av anvendt vitenskap i kulinariske kunst ledelsen

Ancilla College

Vi bygget en spisesal og studentlivet senter med undervisning kjøkken i 2016. Du kan være blant de første klasse i vårt nye kulinariske kunster program.

Den AAS i kulinariske kunst ledelsen forbereder Ancilla studentene for en vellykket karriere i et voksende felt. Profesjonelle kokker jobber i restauranter, alpinanlegg, hoteller, sykehus og hovedkontor.

Å være en kokk, for mange mennesker, er det første skrittet i å bygge en bedrift i food service eller resort management. Du vil finne kokker i private hjem, ombord cruiseskip, og som leverandører i high-end mat lastebiler.

Kurs tilgjengelig med denne Major

  • Intro til Professional Cooking (CRT 101)
  • Grunnleggende Matlaging (CRT 102)
  • Hygiene og sikkerhet (CRT 103)
  • Intro til Food & Beverage Industry (CRT 104)
  • Intro til Pastry & Baking (CRT 105)
  • Meny Planlegging og Design (CRT 106)
  • Inventory Control & Purchase (CRT 107)
  • Intro til Vineyards og drikke (CRT 108)
  • Regional og internasjonal mat (CRT 109)
  • A La Carte I (CRT 210)
  • A La Carte II (CRT 211)
  • Restaurant Layout og Design (CRT 212)
  • Garde Manger (CRT 213)
  • Culinary Externship (CRT 299)

Hva er mine karrieremuligheter med dette programmet?

  • profesjonell kokk
  • Matlaging tekniker
  • linje kokk
  • Baker
  • Matsikkerhet inspektør
  • Restaurantsjef
  • Sous chef
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
USA - Donaldson, Indiana
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
USA - Donaldson, Indiana
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen