Medarbeider av anvendt vitenskap i kulinariske kunst ledelsen
Ancilla College
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Donaldson, USA
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
Be om info
Tempo
Fulltid
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Sep 2024
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Vi bygget en spisesal og studentlivet senter med undervisning kjøkken i 2016. Du kan være blant de første klasse i vårt nye kulinariske kunster program.
Den AAS i kulinariske kunst ledelsen forbereder Ancilla studentene for en vellykket karriere i et voksende felt. Profesjonelle kokker jobber i restauranter, alpinanlegg, hoteller, sykehus og hovedkontor.
Å være en kokk, for mange mennesker, er det første skrittet i å bygge en bedrift i food service eller resort management. Du vil finne kokker i private hjem, ombord cruiseskip, og som leverandører i high-end mat lastebiler.
Kurs tilgjengelig med denne Major
- Intro til Professional Cooking (CRT 101)
- Grunnleggende Matlaging (CRT 102)
- Hygiene og sikkerhet (CRT 103)
- Intro til Food & Beverage Industry (CRT 104)
- Intro til Pastry & Baking (CRT 105)
- Meny Planlegging og Design (CRT 106)
- Inventory Control & Purchase (CRT 107)
- Intro til Vineyards og drikke (CRT 108)
- Regional og internasjonal mat (CRT 109)
- A La Carte I (CRT 210)
- A La Carte II (CRT 211)
- Restaurant Layout og Design (CRT 212)
- Garde Manger (CRT 213)
- Culinary Externship (CRT 299)
Hva er mine karrieremuligheter med dette programmet?
- profesjonell kokk
- Matlaging tekniker
- linje kokk
- Baker
- Matsikkerhet inspektør
- Restaurantsjef
- Sous chef