Medarbeider Av Anvendt Vitenskap I Luftfart / Flight Teknologi

Wallace State Community College

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Medarbeider Av Anvendt Vitenskap I Luftfart / Flight Teknologi

Wallace State Community College

Wallace State kan hjelpe deg å begynne en spennende og givende karriere som en kommersiell fly eller helikopter pilot. The Aviation / Flight Technology Programmet gir opplæring for profesjonelle eller rekreasjons piloter. Andre sertifikater og add-on karakterer kan også oppnås gjennom programmet.

Piloter er høyt kvalifiserte fagfolk som enten flyr fly eller helikoptre for å utføre et bredt spekter av oppgaver. De fleste er piloter, copilots og flymaskinister som transporterer passasjerer og gods, men en av fem piloter er en kommersiell pilot involvert i oppgaver som støvtørking avlinger, spre frø for skogplanting, testing fly, flyr passasjerer og gods til områder som ikke er servert av vanlige flyselskaper, regi brannslukkings innsats, sporing kriminelle, overvåking trafikk og redning og evakuering av skadde. Innledende trening for piloter inkluderer bakken skole og simulatortrening, et visst antall flytimer og en FAA Aviation check-ride.

Når trent, er pilotene pålagt å delta tilbakevendende opplæring og simulatorkontroll en gang eller to ganger i året i hele sin karriere. The Aviation Flight Technology program på Wallace State består av fly og bakkeinstruksjon, som vil kvalifisere for ulike yrker i luftfartsindustrien. Studentene vil få mulighet til å skaffe FAA sertifisering for privatflyger, Instrument Rating og Commercial Pilot sertifikater. Alle typer avanserte sertifikater og vurderinger kan også bli kjøpt opp, selv instruktøropplæring. En artikulasjon avtale med Embry-Riddle Aeuronautical Universitetet tillater WSCC luftfart elevene å forfølge en Bachelor of Science grad i Professional Aeronautics ved gjennomføring av deres Wallace State kurs arbeid. Vi har også en transportmulighet med Athens State for studenter til stor in Management of Technology med en mindreårig i Aviation Management.

Fordi antall college-utdannede søkere fortsetter å øke, er mange arbeidsgivere gjør en høyskole grad en utdanningskravet.

Karriere Outlook

Totalt sett er ansettelse av piloter anslått å øke gjennom 2014 som etterspørselen etter flyreiser vokser sammen med befolkningen og økonomien. På kort sikt er imidlertid ansettelse av flygere generelt følsomme for konjunktursvingninger i økonomien. Resultat av piloter og fly ingeniører varierer sterkt avhengig av om de jobber som flyselskapet eller kommersielle piloter. I mai 2004 median årslønn på piloter, copilots og flymaskinister var $ 129,250. Median årslønn på kommersielle piloter var $ 53 870, med den høyeste 10 prosent tjener mer enn $ 110,070. (Kilde: US Department of Labor Bureau of Labor Statistics)

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2018
Duration
Varighet
6 semestre
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
USA - Hanceville, Alabama
Studiestart : Sept. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2018
USA - Hanceville, Alabama
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen