Medarbeider av vitenskap i advokatassistent (online)

Key College

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Medarbeider av vitenskap i advokatassistent (online)

Key College

Utdannet med ferdigheter samt kunnskap. En "Practitioner" tilnærming i læring gir ferdigheter arbeidsgivere etterspørselen!

Paralegals arbeide i mange ulike områder av det juridiske feltet, og er en viktig komponent for å lykkes med advokater. Lære å bli en paralegal er en flott måte å hoppe starte din karriere i det juridiske feltet. Nøkkel College klasser blir undervist av lisensierte advokater med mange års erfaring. Vi vil trene deg til å gjøre arbeid i alle forskjellige rettsområder. Studentene vil få mulighet til å bruke vår fulle juridiske bibliotek samt flere online-verktøy for å forbedre deres erfaring.

Dette programmet tilbys 100% online, og krever ikke elevene til å reise til USA.

HVA GJØR paralegals GJØRE?

De hjelper jurister praktisere loven mer effektivt og produktivt ved å gi / bistå i: klient intervju, saksforberedelse, gjelder planlegging, juridisk forskning, utarbeiding funn, forbereder testamenter, full skilsmisser, forvaring begjæringer, innvandring tjenester, intervjue vitner, og mer. Som en paralegal kan du arbeide i:

 • ✓ Law Offices
  ✓ Court Systems
  ✓ forsikringsselskaper
  ✓ Banker
  ✓ Eiendom Selskaper
  ✓ Og mer!

Den paralegal grad tar bare 18 måneder og omfatter i klassen arbeid kombinert med en externship i det profesjonelle feltet. Etter å ha mottatt din grad har du mulighet til å bli med advokatkontorer, domstoler, bedrifter og organisasjoner som bruker Key College graduate plassering hjelp.

Se gjennomsnittlig årlig inntekt for Paralegals i USA Her

Krav

Potensielle studenter må fylle ut en søknad på nettet eller via e-post. Programmer som tilbys på Key College kreve en solid innsats for vellykket gjennomføring. Derfor et intervju på forhånd med en innleggelser spesialist gir full informasjon om kravene, kurs, og klassen startdatoer, deltidsarbeid og jobbmuligheter for akademikere. En vurdering av studentens interesser, bakgrunn og engasjement vil skje i løpet av innleggelser intervju.

Alle søkere må vurderes for den faglige evne og må snakke med riktig faglig rådgiver for å vurdere den potensielle studentens evne og engasjement. Når alle krav til søknaden er oppfylt, vil søkerne bli varslet umiddelbart om deres opptak status.

Startdato

Ny startdato hver 6 uker! Neste start er Jan, 3. 2017.

online Krav

Online studenter vil ta sine klasser fullt på nettet fra sine hjem nasjon, og vil ikke være nødvendig for å få et studentvisum siden de ikke vil være bosatt i USA. Kostnaden for undervisning for internasjonale studenter er det samme som for fastboende studenter.

Krav:

 • En bekreftet kopi av high school avskrift eller tilsvarende, hvis det er tilgjengelig. Studentens signatur på programmet er en erklæring som attesterer fullføring av videregående skole kravene for å motta et diplom. Eventuelle utenlandske vitnemål må være oversatt til engelsk av en sertifisert overs på studentens regning.
 • Overføre elevene vil være nødvendig for å gi verifikasjon (dvs. offisiell akademisk karakterutskrift) for registrering fra en annen utdanningsinstitusjon og verifisere økonomisk støtte til å delta på Key.
 • Bevis på engelskkunnskaper: Søkere fra land hvor engelsk ikke er det første språket, og søkere for hvem engelsk ikke er morsmålet, må vise bevis på engelskkunnskaper via TOFL eller annen engelsk språktest som vår College opptaksprøve.
 • College Entrance Eksamen: Vi aksepterer SAT score på 1200 eller en ACT sammensatt score på 19 eller tilsvarende testresultater med transkripsjoner. Eller så kan du også ta vår college opptaksprøve online.
 • Se hver grad for andre programspesifikke krav.
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Jan. 2019
Duration
Varighet
2 år
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
225 USD
225 USD per kreditt time
Information
Deadline
Locations
USA - USA Online
Studiestart : Jan. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Jan. 2019
USA - USA Online
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen