Read the Official Description

Associate of Science i Paralegal Studies

Advokatassistent studier Verdigrunnlag:

Oppdraget av Paralegal Studies Associate of Science grad programmet er å forberede studentene kunnskap og ferdigheter som trengs for å lykkes som paralegals som er forberedt på å møte behovene til det juridiske miljøet. Nyutdannede av programmet har kunnskap om grunnleggende juridisk terminologi og prosedyrer, dokument utarbeiding, yrkesetikk og klient interaksjoner, og er dyktig i å utnytte forskning teknologi.

Advokatassistent studier visjon:

Visjonen med programmet er å gi en overordnet faglig program, oppfordrer jakten på livslang læring, og fremme ansvarlig statsborgerskap.

ER DU karriere trening KLAR? FINNE UT! TA MACCORMAC "karriere opplæring SKAP QUIZ"

Moroa tar online quiz 3 minutter å fullføre, og du vil få en personlig rapport. Identifisere dine styrker og sosial stil pluss trening og stillinger du er best egnet for.

Advokatassistent studier MÅL:

Bygge på sin arv som den eldste advokatassistent program i Illinois, vil MacCormac College Paralegal Studies Program fortsette å arbeide for faglig dyktighet det sine klasser, utvide internship muligheter for studenter, og engasjere våre studenter i større deltakelse i skole og aktiviteter utenfor. De grunnleggende mål er å:

 • Rekruttere, beholde og hovedfagsstudenter som er faglig forberedt på å påta seg de plikter og muligheter som paralegals i den juridiske markedet
 • Kontinuerlig vurdere og endre Paralegal Studies læreplan for å møte endringer i advokatassistent arbeidsmarkedet og for å sikre at MacCormac College assistent elevene er utstyrt med de mest up-to-date pedagogiske metoder for å kunne delta i advokatassistent yrket
 • Forbedre og stimulere til utvikling av kritisk tenkning, kommunikasjon, datamaskin, og organisatoriske ferdigheter
 • Oppfordrer våre studenter til å bli engasjert i å gi tilbake til større Chicago samfunnet og delta i frivillig muligheter, praksisplasser, externships og nettverk hendelser
 • Kontinuerlig bygge og leie kvalifiserte lærere forpliktet til faglig dyktighet og en student-sentrert tilnærming til utdanning

Advokatassistent studier læringsutbytte:

Paralegal Studies Nyutdannede vil være i stand til å:

 • Bruk juridisk terminologi til å kommunisere med potensielle kunder, kontorer, og domstolene
 • Utkast og forstå betydningen av en rekke juridiske dokumenter
 • Forskning kompliserte juridiske spørsmål som stammer fra juridiske saker ved hjelp av tradisjonelle kilder og den nyeste loven forskning teknologi
 • Påfør juridiske resonnement og kritisk analyse til identifisering og tolkning av juridiske spørsmål.
 • Arbeid med juridiske team som forberedelse til utprøving, bevegelser og administrative høringer
 • Demonstrere bevissthet om etiske problemer som kan oppstå i det juridiske miljøet

Advokatassistent studier OPPSUMMERING

HVA ER en paralegal?

"En juridisk assistent eller advokatassistent er en person som er kvalifisert etter utdanning, opplæring eller arbeidserfaring som er ansatt eller beholdes av en advokat, advokatkontor, selskap, offentlig etat eller annen enhet som utfører spesielt delegert materielle juridisk arbeid som en advokat er ansvarlig. " (American Bar Association, 1997)

Employment Outlook

Ifølge US Department of Labor, Bureau of Labor Statistics Occupational Outlook Handbook for Paralegals og juridiske assistenter, er ansettelse av paralegals anslås å vokse med 28 prosent mellom 2008 og 2018, mye raskere enn gjennomsnittet for alle yrker.

HVA KAN DU GJØRE MED DENNE grad?

Her er en liste over steder paralegals arbeider:

 • Eiendomsmegler kontorer
 • Forsikringsselskap
 • Rettshjelps samfunn
 • Domstoler og statlige kontorer
 • Private bedrifter, selskaper og partnerskap
 • Ikke for profit foretak
 • Private advokatfirmaer
 • Advokater i privat praksis
 • Tittel og abstrakte kontorer

Hvorfor studere advokatassistent studier ved MACCORMAC?

Små klasser

Vår lille klassestørrelse tillater intensiv en-på-en interaksjon med professor underviser kurset. Program klasser blir undervist året, både dag og kveld, slik at graden kan gjennomføres i sin helhet av dag klasser, med kveldskurs, eller i kombinasjon. Året rundt programmet gir mulighet for mulig ferdigstillelse i så lite som 16 måneder på heltid, eller mer, avhengig av studentens arbeidstid og andre forpliktelser.

Veletablerte Program

MacCormac College har undervist og eksamen paralegals siden 1973, og har den eldste to-årig advokatassistent studier program i delstaten Illinois.

Akkreditert og godkjent program

The Paralegal Studies Program ved MacCormac College er en del av College akkreditering av Higher Learning kommisjonen, av North Central Association of Colleges og Schools, og programmet er videre godkjent av American Bar Association.

Fakultet

Alle advokatassistent studier fakultetet er lisensiert, praktisere advokater som er spesialister på sitt område av undervisningen.

internship FUNKSJONER

Studentene har mulighet til å fullføre et internship i programmet. MacCormac Associate Degree Program trener assistent studenter innen high-need områder av arbeidsmarkedet ved å tilby valgfag alternativer fokusert på typer av loven som er mest etterspurt, for eksempel e-oppdagelse. Advokatassistent studenter har mulighet til å fullføre en veiledet internship som tillater dem å definere karrieremål, få erfaring og styrke selvtilliten på arbeidsplassen.

* Paralegals kan ikke praktisere loven eller på annen måte gi juridisk råd eller tjenester direkte til publikum unntatt som tillatt ved lov.

Program Director: Professor David F. Grassi, JD, MA

Program taught in:
Engelsk

See 4 more programs offered by MacCormac College »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato