Medarbeider av vitenskap i digital medieteknologi

Santa Fe College

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Medarbeider av vitenskap i digital medieteknologi

Santa Fe College

Programoversikt

Associate in Science-programmet i Digital Media Technology tilbyr instruksjoner i teori og praksis av digitale medier for å forberede kandidater for opplæringsnivå jobber i det voksende feltet av digital video produksjon.

Entre er konkurransedyktig. Digital Media Technology-programmet krever en separat søknad utover initial aksept til Santa Fe College.

Opptak er basert på fakultet rangeringer av avdelingen søknader. Det er ikke et krav at studentene fullfører sine Generelle Opplæringskrav før søknad om opptak til Digital Media Technology, men vi anbefaler sterkt at søkere tar kurs i Fine Arts Department før de blir tatt opp til Digital Media. Noen av disse klassene kan også dekke noen av deres generelle utdanningskrav (vennligst kontakt vår avdeling for mer informasjon om klasser vi anbefaler). Når de er tatt opp til Digital Media, tar elevene kurs på heltid i en bestemt eller låst rekkefølge.

Programmet legger vekt på kreativ tenkning og problemløsning i kombinasjon med praktisk instruksjon på maskinvare og programvare fra industrien.

Programmet lærer de grunnleggende ferdighetene som trengs for å forfattere, designe, organisere og levere multimedia presentasjoner, inkludert alle former for medier som stole på en sekvens av bilder og lyd. Studentene lærer å lage og utvikle medier og applikasjoner fra konsept til produksjon. Slike applikasjoner inkluderer 2-D og 3-D modellering og animasjon, datamaskinbasert opplæring og lydproduksjon. Studentene vil lære å levere dette medieinnholdet via DVD, CD-ROM, kringkasting, digital video og Internett.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
2 år
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
USA - Gainesville, Florida
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
USA - Gainesville, Florida
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen