Studier innen maskin og metaller teknologi er utformet som forberedelse for inntreden i metall yrker. Nyutdannede kan oppgi feltene som arbeider med industriell produksjon, prototype bygging, spesielt die arbeid, eller forskning og utvikling. Kursene i sveising er utformet for å gi mulighet for utvikling av ferdigheter, kunnskap og erfaring for ansettelse i yrket og som hjelpe opplevelse for personer i andre fagretninger.

Karriere Valg

Sertifisert Sveiser, dreiebenk operatør, Machinist, Machinist Apprentice, Mechanical Technician, Numerical Control Operator, Produksjon Sveiser, Tool og Die Maker, Tool Company representant, Sveiser Fabricator, Sveisetekniker

Certificate of Achievement i Machine og Metals Technology, Occupational

Studiet tilbys kun på Indian Valley Campus. En Certificate of Achievement tildeles for tilfredsstillende gjennomføring av alle kurs. For å motta en Associate of Science-grad, må en student fullføre totalt 60 enheter og oppfylle alle de store allmennutdanning og eksamen krav. Elevene bør se en rådgiver for å arrangere et studieprogram. Vennligst merk: Studentene kan velge engelsk 120, 120SL, eller 150 for å fullføre Associate grad. Overføre elevene, men rådes til å fullføre engelsk 150. Alle studenter bør konsultere en rådgiver.

Program undervist i:
Engelsk

Se 18 flere kurs fra College of Marin »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato