Miljølandskaps er mer enn å gjøre verden rundt oss et vakkert sted. Det handler om å skape miljøer som fungerer i praksis og i harmoni med naturen. Det er voksende planter, designe områder og installere landskapene. Kursene er utviklet for å møte behovene til både hjem gartner og profesjonell gartner som ønsker å få mer kunnskap i miljølandskaps. Feltet er attraktivt for de som ønsker å jobbe i utendørs yrker, samt de som liker å arbeide med høyteknologisk utstyr. Denne læreplanen er utformet slik at nyutdannede, avhengig av deres interesse, evner og prestasjoner, kan kvalifisere for arbeid i en rekke kapasiteter.

Karriere Valg

Skogbruk (trepleie), Commercial Landscape Management, miljørettet plan, Interiorscape Design og vedlikehold, Landskap design og installasjon, Landskap vanning, Landskap Selger, Nursery Specialist / Propagator, Park tilsyn, Bolig og eiendom vedlikehold, Retail Nursery Salg, Engros Nursery Produksjon

Transfer

Studenter som planlegger å overføre til et fireårig institusjon bør fullføre lavere divisjon store krav og allmennutdanning mønster for den aktuelle overføringen institusjon og større. Eksakte store krav til samordnet kommunikasjon og CSU institusjoner kan bli funnet på www.assist.org. Vennligst se en rådgiver for mer informasjon som læreplanen krav kan variere mellom overførings universiteter.

AS i Environmental Landscaping, Occupational

(Certificate of Achievement in Landscape Construction and Design Concepts Spesial, Landscape Maintenance Spesial, og Nursery Spesial ledelse også tildelt) Denne læreplanen er utformet slik at nyutdannede, avhengig av deres interesser, evner og prestasjoner, kan kvalifisere for arbeid i et bredt spekter av kapasiteter.

Program undervist i:
Engelsk

Se 18 flere kurs fra College of Marin »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato