Medarbeider av vitenskap i rettsreportasje (online)

Key College

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Medarbeider av vitenskap i rettsreportasje (online)

Key College

Utdannet med ferdigheter samt kunnskap. En "Practitioner" tilnærming i læring gir ferdigheter arbeidsgivere etterspørselen!

Hvis du er interessert i å bli en domstol reporter, vil du finne muligheter til å bli spennende. Key College anses å være en av de fineste skolene i rettsreportasje i landet. Vi opplever en nasjonal mangel på Court Reporters og inntektspotensialet har aldri vært høyere.

Dette programmet tilbys 100% online, og krever ikke elevene til å reise til USA.

HVA GJØR domstol journalister GJØRE?

Court Reporters eller skjerm tekstere, forvandle samtaler inn i skriftlig form ved hjelp av en maskin og programvare. Court Reporters bruke sine ferdigheter i en rekke aktiviteter, som for eksempel:

 • ✓ Offisiell / Juridisk Reporter
  ✓ Broadcast teksters
  ✓ Cyber-konferanse
  ✓ Webcaster
  ✓ Kommunikasjon Tilgang sanntid oversettelse
  ✓ Kundefordringer Clerk
  ✓ Freelance Reporter
  ✓ Internet Information Reporter
  ✓ Rapid Data Entry for sykehus, forsikringsselskaper og bedrifter som har enorme data skrives inn i sine datamaskiner og mer.

Enten du velger å være en del av de 27% av Court Reporters arbeider i rettssaler eller ikke, som en domstol reporter kan leies av advokater eller andre selskaper for å skikkelig dokumentere avsetninger, varetekts vitnesbyrd, forretningsmøter, og selv gi direkte teksting for TV .

Se gjennomsnittlig årlig inntekt for Court Reporters etter byer Her

Krav

Potensielle studenter må fylle ut en søknad på nettet eller via e-post. Programmer som tilbys på Key College kreve en solid innsats for vellykket gjennomføring. Derfor et intervju på forhånd med en innleggelser spesialist gir full informasjon om kravene, kurs, og klassen startdatoer, deltidsarbeid og jobbmuligheter for akademikere. En vurdering av studentens interesser, bakgrunn og engasjement vil skje i løpet av innleggelser intervju.

Alle søkere må vurderes for den faglige evne og må snakke med riktig faglig rådgiver for å vurdere den potensielle studentens evne og engasjement. Når alle krav til søknaden er oppfylt, vil søkerne bli varslet umiddelbart om deres opptak status.

Startdato

Ny startdato hver 6 uker! Neste start er Jan, 3. 2017

online Krav

Online studenter vil ta sine klasser fullt på nettet fra sine hjem nasjon, og vil ikke være nødvendig for å få et studentvisum siden de ikke vil være bosatt i USA. Kostnaden for undervisning for internasjonale studenter er det samme som for fastboende studenter.

Krav:

 • En bekreftet kopi av high school avskrift eller tilsvarende, hvis det er tilgjengelig. Studentens signatur på programmet er en erklæring som attesterer fullføring av videregående skole kravene for å motta et diplom. Eventuelle utenlandske vitnemål må være oversatt til engelsk av en sertifisert overs på studentens regning.
 • Overføre elevene vil være nødvendig for å gi verifikasjon (dvs. offisiell akademisk karakterutskrift) for registrering fra en annen utdanningsinstitusjon og verifisere økonomisk støtte til å delta på Key.
 • Bevis på engelskkunnskaper: Søkere fra land hvor engelsk ikke er det første språket, og søkere for hvem engelsk ikke er morsmålet, må vise bevis på engelskkunnskaper via TOFL eller annen engelsk språktest som vår College opptaksprøve.
 • College Entrance Eksamen: Vi aksepterer SAT score på 1200 eller en ACT sammensatt score på 19 eller tilsvarende testresultater med transkripsjoner. Eller så kan du også ta vår college opptaksprøve online.
 • Se hver grad for andre programspesifikke krav.
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Jan. 2019
Duration
Varighet
3 år
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
225 USD
225 USD per kreditt time
Information
Deadline
Locations
USA - USA Online
Studiestart : Jan. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Jan. 2019
USA - USA Online
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen