Read the Official Description

Associate of Science i Criminal Justice

Strafferett Verdigrunnlag:

Oppdraget av Criminal Justice Associate of Science grad programmet er å gi studentene med nødvendige verktøy for å få arbeid i det strafferettslige yrke, inkludert karriere i rettshåndhevelse, rettelser, privat sikkerhet, juvenile rettferdighet og prøvetid og prøveløslatelse.

Strafferett visjon:

MacCormac College Criminal Justice Program vil bli anerkjent for kvaliteten på sine kandidater. Programmet vil gi studentene kompetanse for å lykkes i sin karriere bestrebelser og å møte de utfordringene det strafferettslige feltet gir.

ER DU karriere trening KLAR? FINNE UT! TA MACCORMAC "karriere opplæring SKAP QUIZ"

Moroa tar online quiz 3 minutter å fullføre, og du vil få en personlig rapport. Identifisere dine styrker og sosial stil pluss trening og stillinger du er best egnet for.

Criminal Justice MÅL:

The Criminal Justice programmet vil forfølge faglig dyktighet i sine klasser og utvidelse av internship muligheter til å eksponere studentene til virkelige opplevelser. For å gjøre dette, vil vi:

 • Rekruttere, beholde og oppgradere studenter som er faglig forberedt på å påta seg de plikter og muligheter som strafferettslige fagfolk i rettssystemet markedet.
 • Kontinuerlig vurdere og endre det strafferettslige pensum for å ta endringene i rettssystemet arbeidsmarkedet og for å sikre at MacCormac College strafferettslige elevene er utstyrt med de mest oppdaterte pedagogiske metoder for å kunne delta i det strafferettslige yrke.
 • Oppfordrer våre studenter til å bli engasjert i å gi tilbake til større Chicago samfunnet og delta i frivillig muligheter, praksisplasser, externships og nettverk hendelser.
 • Kontinuerlig bygge et høyt kvalifiserte lærere forpliktet til faglig dyktighet og en student sentrert tilnærming til utdanning.

Strafferett læringsutbytte:

Criminal Justice nyutdannede vil være i stand til å:

 • Forstå Criminal Justice teori og praktiske anvendelser
 • Utnytte rettsmedisinske teknikker for å bestemme relevans, opprinnelse og betydning av bevis
 • Demonstrere bevissthet om etiske problemstillinger som kan oppstå i det strafferettslige yrke
 • Forstå grunnleggende konstitusjonelle, strafferett og prosessrett som det gjelder for rettssystemet
 • Demonstrere kunnskap om rettssystemet infrastruktur, administrasjon og politikkutforming
 • Konseptualisere forholdet mellom rettelser, prøvetid, prøveløslatelse og de samfunnsmessige målene for rettssystemet

Strafferett på et øyeblikk

Hva gjør en Associate Degree i Criminal Justice forberede meg?

Amerikansk politi jobber hver dag for å forebygge kriminalitet og pågripe kriminelle. Mens noen Criminal Justice fagretninger kan velge å bli politifolk, har deres grad dem mange ulike karrieremuligheter. Criminal Justice majors kan gå på å jobbe i lokale, statlige, føderale, eller privat sektor rettshåndhevelse. Det finnes en rekke muligheter innen rettssystemet, og mulige karrierer inkluderer: privat etterforsker, rettelser offiser, tilsynsverge, sikkerhetsvakt, og svindel etterforsker.

Employment Outlook

Selv om US Department of Labor, har Bureau of Labor Statistics ikke publisere en Occupational Handbook for Criminal Justice majors, utsiktene for mange relaterte jobber spår et minimum anslått vekst på 9 prosent mellom 2008 og 2018 med gode jobbmuligheter.

Median lønn RANGE

Mens median årslønn i 2010 for politifolk og etterforskere var $ 55 010, de 10 prosent tjente mer enn $ 88 870 i året.

HVA KAN DU GJØRE MED DENNE grad?

 • Private Investigator
 • Korreksjoner Officer
 • TILSYNSVERGE
 • Sikkerhetsvakt
 • bedrageri Investigator
 • Politibetjent

Hvorfor studere rettssystemet AT MACCORMAC?

Studenter i programmet fullføre en to-års pensum studere kriminalitet, jus og rettsvesenet. På MacCormac College får du hands-on instruksjon fra høyt kvalifiserte instruktører. Mange nyutdannede av programmet vil gå på å fullføre en bachelorgrad i Criminal Justice ved en fireårig institusjon.

ACCREDITATION

MacCormac College er akkreditert av Higher Learning kommisjonen.

Program taught in:
Engelsk

See 4 more programs offered by MacCormac College »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato