Helsesektoren er et av de raskest voksende karrierefeltene i landet. Institutt for medisinsk assistanse tilbyr tre programalternativer, en grad og to sertifikatprogrammer.

  • Medisinsk assistent grad
  • Klinisk medisinsk assistent sertifikat program
  • Medisinsk Office Assistant Certificate Program

Disse tre medisinske assistentprogrammene forbereder studentene på opplæringsstillinger i legens kontorer og andre medisinske fasiliteter. Disse kursene bidrar til å utvikle ferdighetene som er nødvendige for å utmerke seg i helsevesenet.

Medisinsk assistent studenter vil lære riktig telefon etikette, hvordan å hilse på pasienter, riktig kartlegging og arkivering teknikker, forsikring behandling, tekstbehandling, e-post, avtale planlegging og håndtering av pasienter fra innsjekking prosessen gjennom eksamen. Medisinsk assistentstudenter vil være forberedt på å jobbe på sykehus, legekontorer, ambulerende servicefasiliteter og klinikker.

Sysselsetting for medisinske assistenter forventes å øke 23% fra 2014 til 2024 som rapportert av United States Bureau of Labor Statistics. Dette er mye raskere enn den gjennomsnittlige veksten for andre yrker. Medisinske assistenter fortsetter å være i høy etterspørsel ettersom de blir mer avhengige av som en viktig ressurs for medisinteamet, og som legers praksis skifter til elektroniske poster. Her, i hovedstadsregionen, er det mange mulige muligheter for karriereplassering.

Medisinsk assistentprogram fordeler

Å delta på Mildred Elley betyr at du ikke bare får en høyere utdanning av høy kvalitet, men det betyr også at du får tilgang til den mest avanserte medisinske assistentjobben. Mildred Elley tilbyr også mange forskjellige fordeler for medisinske assistentstudenter.

  • Finansiell støtte
  • Lifetime jobplacement assistance
  • Fleksibel skoleplan
  • Godkjent for Veterans Education Benefits
  • Gratis karrierevaluering
  • Internasjonale studenter velkommen

Lifetime jobplacement assistance

Det er mange mulige muligheter for karriereplassering. Etter å ha uteksaminert fra Mildred Elley med en grad eller sertifikat, kan du nyte vår livstidsarbeidshjelp og er klar til å forfølge en givende karriere innen medisinsk hjelp.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra Mildred Elley »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato