Mekanisk program

College of Southern Idaho

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Mekanisk program

College of Southern Idaho

The Mechanical Engineering Program er et akademisk overføring program utviklet for å gi studentene typisk kurs for de to første årene av en bachelorgrad i maskinteknikk. Kurs i matematikk, fysikk, naturvitenskap og tekniske vitenskaper blir vektlagt. Studentene fullføre sine generelle utdanningskjernekrav ved overføring institusjonen.

Mekanisk ingeniører designe og utvikle alle typer maskiner. Mange mekaniske ingeniører jobber i transportbransjen og er involvert i utformingen av fly, romskip, biler, lastebiler, sykler og fremdriftssystemer. Andre er en integrert del av produksjonsindustrien, å utforme forbrukerprodukter og det maskineri og fremgangsmåter for å fremstille dem. Robotics, kraftproduksjon og klimaanlegg er i hovedsak maskinteknikk emner.

Ferdigstillelse av følgende kurs er utviklet for å gi en knytte grad i ingeniørfag og ikke oppfyller de generelle utdanningskrav til enhver Idaho offentlige universiteter. Kursvalg bør samordnes for å oppfylle kravene til det planlagte overføringen institusjon.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
2 år
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
USA - Twin Falls, Idaho
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
USA - Twin Falls, Idaho
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen