Les den offisielle beskrivelsen

Outline:

I dagens raskt skiftende og konkurransedyktig måte, spiller den menneskelige ressursen funksjonen en stadig viktigere rolle i en organisasjon ultimate suksess eller fiasko. Der suksess var en gang avhengig av en organisasjons evne til å oppdage og forvalte naturressurser, suksess i dag går til de organisasjonene som mest effektivt oppdage og håndtere sine menneskelige ressurser.

Selv om organisasjoner vidt anerkjenner behovet for å tiltrekke seg, forvalte og utvikle mennesker, i dag HR fagfolk må arbeide for å gjøre mye mer. De må gjøre sin organisasjon til å bygge globale HR nettverk for å utvide og blomstre i den internasjonale arena. De må også utvikle menneskelige ressurser som kontinuerlig bygge konkurransefortrinn i et stadig skiftende miljø. Og, må de tilføre verdi til organisasjonens særegne kompetanse. Dette programmet, som tilbys av University of Michigan Business School, lærer state-of-the-art HR praksis som vil sikre din organisasjons konkurranseposisjon og forbedre din karriere. Som deltaker i programmet, vil du lære å tilpasse organisasjonens HR praksis med din overordnede strategi, opprette en kundefokusert kultur, artikulere verdien av HR investeringer for din virksomhet, gjelder de nyeste teknikkene til HR-ledelse og fokus på menneskelige ressurser spørsmål via-a-vis tverrkulturelle ledelse i en kosmopolitisk arbeidsmiljø som i Midtøsten.Hvem bør delta

Dette programmet er primært beregnet for middels til senior nivå human resource samt senior funksjonelle ledere i både privat og offentlig sektor organisasjoner og institusjoner, inkludert, men ikke begrenset til,

- Senior beslutningstakere, slik som styremedlemmer, administrerende direktør offiserer og presidenter, som har roller i dagens miljø krever en mer inngående kunnskap om verdien avledet fra Hu Mannen kapital, og dermed av den rollen spilt av menneskelige ressurser i strategiske beslutningsprosesser og overordnede organisatoriske innretting.

- Midtre til ledende ansatte (fra slike områder som markedsføring, produksjon, engineering, salg, administrasjon og strategi, samt generelle ledere som har blitt fremmet gjennom disse rutene) som ønsker å spille en mer effektiv rolle i å forbedre sin organisasjonens menneskelige kapital og samkjøre det med sin overordnede strategi

- De som er ansvarlige for design og utvikling av menneskelige ressurser strategier. Tidligere deltakere av dette programmet holdt verdensomspennende inkluderer visepresidenter menneskelige ressurser, ledere av menneskelige ressurser, direktører av menneskelige ressurser strategi, personalledere, rekruttering direktører og ledere, direktører av performance management, visepresidenter organisatorisk effektivitet og utvikling. HR generalister på alle nivå skal også ha nytte av å delta på denne unike programmet. Du bør være kjent med HR områder og være klar til å vedta nye perspektiver.


Program Mål

The Human Resource Executive Program lærer state-of-the-art HR praksis som vil sikre din organisasjons konkurranseposisjon og forbedre din karriere. Som deltaker i programmet, vil du lære å:

- Tilgang nåværende HR praksis og utforme planer for forbedringer deres
- Bruk de nyeste og state-of-the-art teknikker i menneskelig ressursforvaltning
- Sette ord på verdien av HR investeringer for organisasjonen
- Lag en kundeorientert kultur
- Lag og justere HR strategier med sentrale organisatoriske strategier
- Identifisere HR problemområder og gi alternative løsninger som forenkler mana gement prosesser.
- Kjenne til hvordan fremtidige trender i å knytte strategi og HR-ledelse kan påvirke din organisasjon

Dette programmet er utviklet for å forbedre dine ferdigheter som en generalist samt gi deg de nyeste verktøyene for å lykkes i din karriere.


Se 32 flere kurs fra Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Mars 2019
Juni 2019
Duration
12 dager
Deltid
Pris
19,700 USD
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Juli 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Juni 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Mars 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Mars 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato

Juni 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato

Juli 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato

Sept. 2019