Middelhavet agribusiness skole (mAbs) 2017 sommerprogram

Mediterranean Agronomic Institute of Zaragoza

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Middelhavet agribusiness skole (mAbs) 2017 sommerprogram

Mediterranean Agronomic Institute of Zaragoza

"Spansk matkultur: Middelhavet diett og agro-food industrien"

Zaragoza (Spania), 5 juni til 28 juli 2017 - Søk nå

Dette er en unik mulighet til å nyte en sommer i Spania, studere europeisk agro-food sektor, lære spansk og omfavner middelhavsdietten og kultur.

Mabs Summer Program 2017

Den Mabs sommerprogram vil introdusere studentene til Middel agribusiness miljø med fokus på Den europeiske union (EU), samt kulinariske og kulturelle rikdommer Spania og vil omfatte spanskundervisning. Det er en variert co faglige program som gjennomgår hovedMiddelverdikjeder -slalåm, olivenolje, frukt og grønnsaker, sjømat- med studieturer til flere byer i Spania, samt besøk til vellykkede agro-food selskaper og aktiviteter i og rundt Zaragoza. Dette Study Abroad-programmet vil vare 4 uker med mulighet for å bo en ekstra måned til å gjøre et internship i et spansk selskap.

Denne sommeren Programmet organiseres av Middel Agribusiness School (Mabs), et initiativ som drives av IAMZ, en av de fire middelhavs Agronomic Institutes av CIHEAM (International Centre for Advanced middelhavs Agronomic Studies). Den CIHEAM er en internasjonal mellomstatlig organisasjon - som ble grunnlagt i 1962 på felles initiativ fra OECD og Rådet for Europa-satsing å utvikle samarbeidet mellom middelhavslandene gjennom videreutdanning og fremme samarbeids forskning innen landbruk, mat og bærekraftig bygdeutvikling .

Om programmet

Den program vil introdusere studentene til Middel agribusiness miljø med fokus på Den europeiske union (EU), samt kulinariske og kulturelle rikdommer Spania og vil omfatte spanskundervisning også. Det er en variert co faglige program med studieturer til ulike byer i Spania, samt besøk til vellykkede agro-food selskaper og aktiviteter i og rundt Zaragoza. Programmet vil vare 4 uker med mulighet for å bo en ekstra måned til å gjøre et internship i et spansk selskap. Klassene vil bli levert i engelsk og spansk (med simultanoversettelse til engelsk for de som ikke er flytende i spansk og foretrekker å følge kurs i engelsk).

Søk nå!

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Spansk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Juni 2019
Duration
Varighet
4 - 8 uker
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Spania - Zaragoza, Aragon
Studiestart : Juni 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Juni 2019
Spania - Zaragoza, Aragon
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen