Mote bilde

Istituto Marangoni - Miami

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Mote bilde

Istituto Marangoni - Miami

Handle om

Dette dynamiske korte kurset fokuserer på analyse av et bilde og utviklingen av stil. Fra definisjonen av mote stemninger til viktigheten av tilbehør, vil deltakerne evaluere aspekter relatert til egenskaper av kroppen og lære å forbedre og utfylle fysiske egenskaper. De vil jobbe med utviklingen av en individuell stil gjennom konstruksjonen av et totalt utseende og fange det i en fotografering via en yrkesrettet læringsmetode.

Uke 1

Stiloversikt: deltakere studerer og utforsker viktige perioder i historien som representerer fortid, nåværende stiler, fremtidige motetrender og elementene som karakteriserer og påvirker dem. For å forstå stilistens rolle fullt ut, vil deltakerne bli veiledet i å innhente og samle informasjon fra forskningsverktøy som bøker og motemagasiner og gjennom bestemte virtuelle domener som er relevante for mote og luksus, samt å gjennomføre ikonografisk forskning.

Uke 2

Personlig identitet: Deltakerne evaluerer ulike typer menneskelige ansikter og organer og blir introdusert til ferdigheter og teknikker som brukes til å forbedre bestemte fysiske egenskaper som frisyre og sminke. De vil få en forståelse av de grunnleggende elementene som brukes til å diktere en stil (dvs. betydningen av farge, silhuett, tilbehør og deres kombinasjon) og nøkkelbegrep i fotografering og narrativ.

Uke 3

Stildefinisjon

* Avocational short courses er ikke lisensiert av Kommisjonen for uavhengig utdanning. Disse avokasjonelle korte kursene er ikke ment for sysselsettingsformål.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert October 22, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
3 uker
Price
Pris
5,000 USD
Information
Deadline
Locations
USA - Miami, Florida
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
USA - Miami, Florida
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen