Multimedia Journalism (Broadcast) MA

University of Westminster - Westminster School of Media, Arts and Design

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Multimedia Journalism (Broadcast) MA

University of Westminster - Westminster School of Media, Arts and Design

* Underlagt godkjenning

Uansett om du allerede har startet karrieren din i journalistikken, eller du planlegger å starte den, vil dette kurset gi deg de praktiske og intellektuelle evnene som er nødvendige for å forfølge en karriere i enten kringkastingsjournalistikk (TV og radio), jobber som en online multimediejournalist, eller trykte journalist for aviser og blader.

Kurset har et sterkt praktisk fokus Du vil bli forventet å utvikle historieideer og -kontakter, og samle ditt eget materiale til kursoppgaver. Historiene dine kan være lokale, nasjonale eller internasjonale.

Universitetet er stolt av sine state-of-the-art media ressurser, newsrooms og studioer, og våre journalistikk kandidater dukke opp multi-dyktige. Våre lærere er erfarne journalistiske fagfolk, og avdelingen og studentene har vunnet mange priser. Nyutdannede går videre til gode jobber rundt om i verden, mange på kjente internasjonale organisasjoner som Al Jazeera, BBC, CCTV, CNN, Phoenix TV, Reuters, The Economist og The Washington Post.

Kursinnhold

Det er stor vekt på å lære gjennom praktisk erfaring, ofte i små lag, ved hjelp av våre kringkastingskvalitetsfasiliteter, og forbereder deg på den nye verden av multiplattformsjournalistikk.

Emnet læres over to semestre, etterfulgt av det stort sett selvstyrte sluttprosjektet, med mulighet for arbeidsplassering. I motsetning til de fleste journalistikk MAs kan du gjennomføre et praktisk sluttprosjekt: en TV eller radio dokumentar, en utskrift portefølje eller et online prosjekt. Noen studenter velger å skrive en 15 000 ord avhandling i stedet.

Du får sjansen til å lufte arbeidet ditt på Smoke Radio, (www.smokeradio.co.uk) Universitetets multi-prisbelønte internettradiostasjon, eller legge inn elementer på et av universitetets to nyhetssider? Westminster News Online (www.wnol.info) eller nettsamfunnet vårt, The HA1 (www.theHA1.co.uk).

moduler

Følgende moduler er veiledende for hva du skal studere på dette kurset.

Kjernemoduler

SPØRGSMÅL I JOURNALISM: FRIHET, MENNESKERETTIGHETER OG DEMOKRASJON

Dette gir en kritisk undersøkelse av det sosiale, politiske og økonomiske presset på medieinstitusjoner over hele verden, og deres konsekvenser for journalister. Du vil også undersøke bestemmelsene som er utformet for å sikre mediefrihet og journalisters sikkerhet og integritet.

BROADCAST STRAND

Broadcast News og Aktuelt (Radio og TV)

Dette tar sikte på å gi deg grunnlag i ferdigheter og teknikker til daglig live radio og tv nyheter og aktuelle saker.

Dokumentariske ferdigheter (Radio og TV)

Dette utvikler dine ferdigheter ytterligere, slik at du kan utvikle avanserte produksjons- og rapporteringsteknikker, slik at du kan utføre lengre formstykker av kringkastingsjournalistikk.

ONLINE STRAND

Online journalistikk

Dette gir en grundig veiledning i multimedia webdesign og innhold og avansert forståelse av online journalistikk ferdigheter. Målet er å oppnå en publiserbar, aktuell nyhetswebside i små gruppeprosjekter.

Digital News Production

Sammen med studenter fra MA i Print og Online Journalism, vil du utvikle de beste online teknikkene for å kjøre et live, multimedia nyhetsnettsted.

PRINT STRAND

Magasinproduksjon

I løpet av denne modulen vil du utvikle avanserte ferdigheter i innhold og design / layout av magasiner for å kunne opprette, skrive, designe og lage et magasin som et gruppeprosjekt.

Nyheter og Feature Writing

Du vil bli introdusert til teorien og øvelsen for å skrive nyheter og funksjoner for flere plattformer, inkludert aviser, magasiner og online, samt å lære design, redigering og produksjon for print medium.project.

Alternativmoduler

Velg to fra:

SISTE PROSJEKT

Disse er dybdegående praktiske prosjekter, som innebærer å forske, kompilere og presentere din egen TV- eller radiodokumentar, nettside eller trykte journalistikksamling sammen med en kritisk analyse. Du vil jobbe individuelt, under begrenset overvåkning, og demonstrere ferdigheter og teknikker som er oppnådd i løpet av kurset.

UNDERSØKENDE JOURNALISME

Du vil få en kritisk forståelse av historien, teori og praksis av undersøkende journalistikk på tvers av både trykte og kringkastede medier og en introduksjon til teknikkene som brukes av undersøkende journalister. Modulen læres av Sony Award-vinnende journalist, BBC Radio's John Waite. Du vil gjennomføre undersøkelser for egen undersøkelse og vise hvordan en slik undersøkelse vil bli behandlet av utskrifts- eller kringkastingsmediene.

ONLINE JOURNALISM

Dette gir en grundig veiledning i multimedia webdesign og innhold og avansert forståelse av online journalistikk ferdigheter. Målet er å oppnå en publiserbar, aktuell nyhetswebside i små gruppeprosjekter.

SOCIOLOGI AV NYHETER

En kritisk studie av nyhetsmediene i sammenheng med dagens samfunn; den undersøker ulike aspekter av hvordan nyheter blir opprettet, formidlet og konsumert.

Spesialist journalistikk

Du kan velge alternativer i praktisk journalistikk som gir deg en introduksjon til fagkritikerens ferdigheter, teknikker og rolle. Denne modulen undersøker i dybden rolle spesialisten, den gir en kritisk forståelse av viktigheten av kilder, kontakter og vurdering av etiske problemstillinger og gjeldende debatt i ditt valgte felt. Du vil også utvikle spesialistrapporteringsteknikker for å gi en rekke "multi-platform" stykker journalistikk

For tiden tilbyr vi kunst og underholdning; forretningsmessig og økonomisk; miljøhelse og medisinsk journalistikk; og sport. Du kan også velge en modul fra våre teori-baserte MA kurs. Dette anbefales for de som velger å gjennomføre en avhandling.

TRAVEL JOURNALISM

Dette innebærer en kritisk utforskning av reisejournalistikk, markedet for reisetrekk, og du vil lære å skrive innrammende om dine erfaringer for å inspirere, informere og underholde leserne dine.

Merk: Universitetet forbedrer stadig tilbudet til studenter. Det er ment at enkelte endringer, for eksempel praksisalternativer under nye kurstitler, kan godkjennes mellom utskrift av denne brosjyren og innmelding til dette kurset. Du anbefales derfor å se på nettsiden for oppdaterte detaljer.

Tilknyttet karriere

Selv om det er laget for å forberede deg til en karriere i journalistikk, kan dette kurset også føre til en karriere i PR, kommunikasjon eller et annet yrke som krever effektiv kommunikasjon og praktiske ferdigheter. I de senere år har MA-studenter vært i stand til å gå som "innebygde journalister" på Royal Navy og NATO treningsøvelser, noen ganger ombord på skipet, samt besøk på utveksling til Moskva statsuniversitets journalistfakultet, og til Europa-kommisjonen og parlamentet i Brussel.

Våre journalistikkutdannede jobber nå med Al Jazeera, Associated Press, BBC Arabisk og Persisk TV, BBC Radio Five Live, BBC Radio Four, BBC Three Counties Radio, BBC World Service, Sentral-Kina TV, indiske nyhetskanaler NDTV, UTV og CNN- IBN, LBC Radio, Reuters, Sky News, Sky Sports, The Economist nettsted, The Guardian, The Washington Post, og mange andre nyhetsorganisasjoner rundt om i verden.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert March 12, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Contact school
Duration
Varighet
1 år
Heltidsstudier
Price
Pris
6,000 GBP
Hjem / EU: £ 6,000 - Oversjøisk: £ 10,500
Information
Deadline
Locations
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland - London, England
Studiestart : Contact school
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen