Les den offisielle beskrivelsen

Multimedia Produksjon

Nivå 5 Multimedieproduksjonskurs gir grunnlag i verktøy og teknikker som brukes til å jobbe på tvers av en rekke sektorer. Fra interaktive medier, video produksjon, lydproduksjon og grafisk design ferdigheter, har kandidater fra Multimedia Production kurset flere muligheter enn noen gang før.

Om kurset

Nivå 5 Multimedieproduksjonskurs gir grunnlag i verktøy og teknikker som brukes til å jobbe på tvers av en rekke sektorer. Fra nettsteder, reklame, bildebehandling eller animasjon har kandidater fra Multimedia Production-kurset flere muligheter enn noen gang før.

De fleste arbeidet på kurset er praktisk heller enn teoribasert, derfor får studentene mulighet til å produsere varierte og betydelige porteføljer.

Studentene får opplæring av erfarne lærere som veileder og støtter studenter gjennom alle aspekter av multimedieproduksjon. Studentene har også tilgang til eget redigeringspakke (iMac med Adobe Premiere Pro) og SLR-kameraer.

Nyutdannede av multimedieproduksjon kan fortsette utdanning eller gå inn i den profesjonelle verden. Multimedieproduksjonsferdigheter er påkrevd i alle profesjonelle næringer; ferdigheter lærte på Kinsale College med servere studenter i enhver karrierevei de velger å ta.

Modulinfo

Bildebehandling: 5N1292
Design Ferdigheter: 5N0784
Multimedia Forfatter: 5N1299
Multimedia Prosjektutvikling: 5N1300 Kommunikasjon: 5N0690
Arbeidserfaring: 5N1356
Digital filmbehandling 5N
Musikkteknologi 5N

Hvordan søke

Søknader for alle våre kurs vil være tilgjengelig på nettsiden og på høgskolen fra 1. uke i januar 2018 for alle kurs som starter i september 2018.

Intervjuer vil bli avholdt for alle kurs senere i året generelt i mai / juni.

Karrieremuligheter

Dette fullt nivå 5 sertifiseringsanlegg inngår til Multimedia, Level 6 kurs i Kinsale.

Det gir også oppføring på konkurransedyktig basis til en rekke høgskoler på tredje nivå.

Videre studier

Studenter som fullfører Nivå 5-prisen i Multimedia, vil kunne søke om Nivå 6-prisen.

Kinsale College har en formell lenke til CIT under CCPS, og studentene kan være kvalifisert til å komme inn i Year 1 of Multimedia CR112 (portefølje og intervju vil bli påkrevd).

Arbeidsplassering / erfaring

Deltakerne vil bli pålagt å gjennomføre 10 dagers arbeidsplass i et passende miljø. Høgskolen vil hjelpe deltakerne til å identifisere passende plasseringer.

Fasiliteter i denne avdelingen

Denne avdelingen inneholder den nyeste maskinvaren og programvaren. Fasilitetene inkluderer Apple iMac, et utvalg av digitale videokameraer, fremdeles kameraer, lydopptakingsutstyr, musikk / lydspor produksjonsutstyr. Studentene har tilgang til grønne skjermfasiliteter. 3D-datamaskin animasjoner er produsert ved hjelp av Cinema 4D.

Programvaren inkluderer; Kino 4D, Adobe Flash, Adobe Photoshop, Adobe Premiere, Microsoft Office.

Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurs fra Kinsale College »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
1 år
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato