Les den offisielle beskrivelsen

Beskrivelse

I løpet av de siste årene har både elektronisk musikkproduksjon og utviklingen av videospill, opplevd enestående vekst, noe som resulterer i at den er en del av kinematografiske industribudsjettene, og genererer inntekt og inntjening.

Evermore, millioner dollar prosjekter lanseres på markedet, hvor hundrevis av fagfolk fra flere sektorer, jobber med programmerere, kunstnere, eksperter innen markedsføring, grafiske, tekniske lyddesignere etc.

Videospillescenen opplever et tydelig behov av kvalifisert personell som påtar seg alt arbeidet som er involvert i etableringen av musikk og lydeffekter av disse prosjektene.

Uavhengig av størrelsen på prosjektene: Det kan dreie seg om, et enkelt spill utviklet av et uavhengig videospillfirma med begrenset personell til skremmende tekniske prestasjoner, som år etter år gjør millioner av spillere åpenmunnet. Alle av dem trenger musikk og lyd for at spillopplevelsen skal være komplett.

Den musikalske sammensetningen og lyddesignen for videospillkurs er ment for alle som er interessert i å lære å lage et lydspor, fra studiet av enkel programmering til dagen for opptaket gjennomføres i et innspillingsstudio, enten det er en Jazz combo, en Great Orchestra, med elektroniske lyder eller noe annet sonorøst behov som prosjektet kan kreve.

Hensikten med dette kurset er å bringe studenten nærmere en virkelig opplevelse av ledelsen, sammensetningen og innspillingen av et lydspor for et videospill. Vi vil studere hver enkelt av de trinnene som er nødvendige for å ta for at du ikke bare skal vite, ikke bare hvordan du skal jobbe i bransjen på en effektiv måte, men også hvordan du skal nettverk for å oppnå suksess.

Gjennom hele kurset vil vi ha svært spesielle gjester som vil dele sine erfaringer med oss ​​i Master Classes: Oscar Araujo, Eduardo de la Iglesia, Matías Lizana og Pep Terradas blant andre. I tillegg vil studentene ha mulighet til å velge å samarbeide med anerkjente universiteter i sektoren.

videojuegos

pensum

 • Historien om musikk for videospill og kino
  • Å vite hvor vi må gå, først er det nødvendig å vite hvor vi kom fra. Dette emnet er grunnleggende for at studentene skal kunne vite hva som allerede er gjort, og hva det betydde for næringen på det tidspunktet.
 • Sammensetning for bilder
 • Musikken til videospill eller kino virker helt annerledes enn musikken vi kjenner og lytter til tradisjonelt, på adskilte spor. Vi må finne en måte å narrere historier med, beskrive tegn med melodier eller skape uendelige løkker som er hyggelige for spilleren, uten å anstrengende. Alt dette oppnås ved å vite hvilken harmoni å bruke, hvilke er de mest hensiktsmessige instrumentene og hvordan å implementere alt i et prosjekt for at det til slutt skal være sammenhengende.
 • Anvendt harmoni
 • Dette emnet, komplementært til Composition for Images, forsøker å forklare dybden og på en teknisk måte grunnlagene til harmonien som vi skal bruke i videospill og kino. Oppgaver og oppgaver vil bli tildelt studenten til å jobbe med, hjemme, som senere vil bli korrigert i klassen med utstillingen av eksempler.
 • orkestre
 • Dette emnet forklarer rollen som hvert instrument har i et orkester: poster, sonorøse farger, egenskaper, disposisjon av akkorder, stemmekjøring ... etc., Alt som er nødvendig for at studenten skal kunne ta sine første skritt som komponist og bli opplært for det endelige prosjektet.
 • Musikk programvare
 • Tiden er kommet for å komme i gang med sekvenser! I dette faget vil vi studere prosessen som vi kan komponere på datamaskinen som om vi hadde et orkester i tastaturet vårt. Bruke den mest vanlige programvaren (Logic, Cubase ... osv.) Og alt relatert til det (Kontakt, EastWest, Plug-ins, Omnisphere ... etc.) for å få studenten til å produsere gode eksempler på bare ett år. Vi vil også jobbe med WWISE eller FMOD slik at studenten forstår hvordan det er mulig å implementere musikk og lyd i et videospill slik at alt blir endret automatisk i henhold til de etablerte parametrene mellom komponisten og programmeringsutstyret når det spilles.
 • MIDI Orkestrasjon
 • Et emne av vital betydning for det endelige prosjektet, da vi vil studere hvordan vi kan passere det vi har skapt på en datamaskin til papir for at noen musiker skal kunne tolke med lethed (Sibelius, Finale ... etc.). I tillegg vil vi revidere viktige aspekter for at lydene skal virke mer "ekte" (blanding av biblioteker, Plug-ins ... osv.), Slik at studenten vil kunne orkestrere i sekvensen og skape en mer organisk og dynamisk musikk.
 • Lyddesign
 • Utviklingen av dette emnet er grunnleggende for at studenten skal kunne gjennomføre lydeffekter i prosjektet. Opptak, lydbehandling, effekter ... etc., Det er et veldig stort, men hyggelig område med videospill. I tillegg trives jobbmarkedet veldig mye at den samme komponisten kunne tilby lydeffekten, slik at en person kan klare alle aspekter relatert til lyd.
 • Siste prosjekt
 • Dette emnet, som skal utvikles i løpet av det siste semesteret, ville sette studenten ansvarlig for å skape et lydspor (ca. 10 minutter med musikk) ved å bruke all den kunnskapen vi vil ha dekket gjennom året. Det endelige prosjektet består i å komponere, sekvensere, ha alt materialet gjengitt på papir og registrere det med et orkester eller band ved slutten av kurset (år), vi håper det skal være en fantastisk opplevelse.
 • Master Classes
 • Oscar Araujo: Komponist av lydsporet av trilogien "Castlevania Lords of Shadow", med en lang arbeidshistorie for å bakke ham som en av de beste audiovisuelle komponistene i landet
 • Eduardo de la Iglesia: Komponist og lyddesigner med lang erfaring med å arbeide med blant annet serien "Commandos"
 • Matías Lizana: En anerkjent musiker og komponist av indie-scenen, som jobber for Pixel Cream Studios i sitt siste arbeid "Way of Redemption". Matías vil forklare for oss hvordan man arbeider innenfor sektoren fra et annet perspektiv
 • Pep Tarradas: Komponist, arrangør, instrumentalist, Peps spesialitet er Jazz og Big Band, med han vi vil se innen videospill kan vi også finne Jazz score og hvordan de brukes

SYSTEMKRAV

akademisk:

 • En teknisk grad i musikk eller tilsvarende akkreditert opplevelse
 • Kandidaten må sende sine poeng eller prøver av deres arbeid til skolen for å kunne vurdere materialet

Materiale:

 • Skolen tilbyr muligheten til å bruke sine fasiliteter, dataklasserom og opptaksstudier, med det formål at elevene kan studere og praktisere *

* Opptaksstudioene som studenten vil ha tilgang til, vil avhenge av semesteret de coursing

Program undervist i:
Spansk

Se 3 flere kurs fra Microfusa »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
okt. 8, 2019
Duration
9 måneder
Heltid studier
Pris
4,995 EUR
Deadline
Juli 1, 2019
Etter sted
Etter dato
Startdato
okt. 8, 2019
Sluttdato
Juni 19, 2020
Søknadsfrist
Juli 1, 2019

okt. 8, 2019

Location
Søknadsfrist
Juli 1, 2019
Sluttdato
Juni 19, 2020