Read the Official Description

National Diploma (Certificate 4) i luftfartsoperasjoner med Business

Dette kurset er utformet for å gi en all-round innføring i virksomheten og luftfart industrien for de som ønsker å fremme sine karrierer i en av sine mange yrkes områder som passasjer liaison, rampe arbeid, laste- og losseoperasjoner og bakke, sammen med tradisjonelle forretnings og flyselskaper jobber, inkludert kundeservice stillinger.

Hvorfor melde på dette programmet?

Programmet gir elevene et godt grunnlag i luftfartsindustrien, samtidig utvikle virksomheten ferdigheter som er avgjørende for å få arbeid eller for å sikre avansement. Det har blitt designet for å tillate elevene å studere spesialenheter som reflekterer deres karriere ambisjoner og variert natur luftfart industrien.

Akkreditering

The National Diploma (Certificate 4) i Aviation Operations med Business er en doble prisen program gitt av Emirates Aviation University og BTEC Pearson, UK. Den EAU utmerkelsen er anerkjent av National Qualifications Authority (Nqa) i UAE.

Karrieremuligheter

Nyutdannede kan velge å begynne sin karriere med ulike luftfart avdelinger innenfor flyplassen miljø, eller innen flyvirksomheten og tjenester sektorer.

Vellykket gjennomføring av National Diploma (Certificate 4) i luftfartsoperasjoner med Business kvalifisering vil også gjøre deg i stand til å utvikle seg til en anvendt bachelorprogrammet i et relevant fagområde.

Kursplan

En typisk to-årig studie plan.

Modus for levering

Dette programmet tilbys på heltid semester basis.

VARIGHET

To år.

Program taught in:
Engelsk

See 11 more programs offered by Emirates Aviation University »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
55,140 AED
Skolepenger, 2500 AED Påmeldingsavgift
Deadline
By locations
By date